Dureri in zona inimii si umar stang

08-02-2014
CosminMihaiPuiu
Nu este medic/terapeut
CosminMihaiPuiu
Buna ziua ! Sunt nou pe aici ! De cateva zile chiar o saptamana, simt o durere in zona inimii care urca spre umarul stang..uneori chiar si mana stanga. Durerea nu este puternica dar este deranjanta.
Inainte de asta am simtit si cum inima imi bate puternic... mentionez ca am 19 ani. Nu sunt consumator de cafea, alcool, tutun etc.
Acum 6 luni am fost diagnosticat cu TBC... Va rog sa ma ajutati in legatura cu problema mea, nu stiu de la ce ar putea fi. Sport nu am facut absolut deloc timp de 6 luni..( doctorii mi-au spus ca nu am voie). Mentionez ca in ultima vreme..am mancat cam sarat. Am si putine emotii pt ca trb sa ma duc la control cu TBC. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
1 comentarii
0
09-02-2014, ora 00:22
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Pe langa consultul la medicul pneumolog, va recomad sa faceti si un consult cardiologic. Acolo se va vedea daca aveti si ce modificari aveti la inima si vi se va da un tratament corespunzator,

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Durere acută după căderea pe umăr - leziuni posibile
  •