Dureri in zona inimii

06-05-2014
balanta8
Nu este medic/terapeut
balanta8
Buna ziua,
De doua zile simt o durere in partea stanga in zona inimii, obosesc repede, respir greu, in pozitia sezut cand imi aplec capul in fata durerea este insuportabila. Mi-am luat tensiunea si mi-a aratat 12 cu 7 si 85. Cam de 1 luna simt si urechile infundate, dar nu tot timpul oscileaza 2, 3 zile...pe urma revin la normal si am ameteli, cu stari de greata la fel, o zi am ameteli abia ridicadu-ma din pat...pe urma imi revin...si inima cateodata bate haotic...nici nu stiu cum sa explic...parca da sa sara din piept pt o fractiune de secunda si pe urma revine la normal fara sa fi facut efort in acel moment...si am ca o gheara in gat...simt ca ma strange de gat. cateodata simt in gat ca imi bate inima.. Mentionez ca acum trei ani mi.a murit sotul si am ramas cu cateva probleme...ar putea fi toate astea pe sistem nervos..sau sa fie genetice.deorece mama are probleme cu inima...are glanda.. a fost internata si pt o boala a urechii..vertij parca se cheama...etc...Ar trebui sa ma ingrijorez...????
Multumesc anticipat pt raspuns.
1 comentarii
0
28-05-2014, ora 23:07
aha93
Nu este medic/terapeut
aha93
Am si eu simptome asemănătoare. A recomand sa faceti un consul cardiologic si endocrinologic.asa am descoperit eu ca am hipotiroidism. Iar palpitatiile si starea de care spuneti se poare sa fie si de la stres/oboseala/lipsa miscarii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •