Dureri in zona Inimi

10-02-2012
JAROD
Nu este medic/terapeut
JAROD
Buna.ma numesc Florin...am 22 de ani...practic..culturism...de vreo 3 ani...mentionez.ca am luat si suplimente nutritive...nu multe.doar ceva concentrate proteice..creatina...dar tot am luat cu cap.adica am consultat inainte un medic nutritionist sa vad ce si cum.mi-am facut pana acuma 3 ekg.si nu sa constatat nimic...cica sunt apt de sport.chestia e ca atunci cand merg la sala d antrenamente.trag la capacitate maxima.orice exercitiu fac...ma antrenez foarte intens..iar in urma unor antrenamente...a doua zi.ma inteapa undeva sub coaste in partea stanga.si in momentul acela nu ma lasa sa respir.pentru ca atunci cand trag aer in piept...mai mult, ma inteapa si mai tare...si dispar dintr-o data aceste simptome.doar ca ma panichez foarte tare.cand mi se intampla.pentru ca acum cateva zile m-a durut atat de tare incat era sa lesin...intr-un final pentru ca nu mai aveam aer...am inteles din ce m-am documentat ca ar putea sa fie de la splina..sau de la plamani.am fost pe la fel si fel de medici si nimic..au zis ca de la efort prea mare.voi ce credeti ca ar trebui sa fac..momentan am intrerupt antrenamentele pentru ca imi e frica.sa nu mor..mai exact...daca is ceva medicamente..pentru splina...sau la ce fel de medic sa merg..pentru un consult amanuntit..?nu sunt un plangacios.dar nu stiu la cate astfel de simtome as putea sa rezist.am avut 3 foarte mari..pana acuma...asa putin ma mai intepat...cand si cand...probabil am si ceva la plamani.pentru ca am un fel de tuse seaca.de vreo 3-4 ani ma tine..chiar nu stiu ce e cu mine.de curand am fost si mi-am facut si analizele...si nu am nimica.grasime corporala foarte mica...mananc echilibrat...numai mancare de calitate...pe cat posibil..dar s-ar putea oare sa imi fi dereglat organismul cu suplimentele alimentare luate in exces?.nu am luat decat vreo 3-4 luni dar atunci cand luam...bagam cam multe cupe odata...va rog sa ma ajutati...iubesc prea mult sportul.si nu stiu cum sa impart amandoua...si sanatatea si sportul.nu vreau sa fiu pasiv.astept un raspuns !!!
3 comentarii
0
14-02-2012, ora 22:16
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Mergi si la un cardiolog sa te consulte si spune-i ce suplimente ai luat.
0
03-05-2012, ora 13:39
gabrielaandronic1972
Nu este medic/terapeut
gabrielaandronic1972
Buna ziua,
Ma numesc Gabriela si am 40 de ani. Doresc sa-mi cer scuze, deoarece nu stiu daca comentariul meu este incadrat corect insa nu am stiut unde era cel mai indicat. Problema pe care v-o supun atentiei si pentru care astept un raspuns este urmatoarea: de o mica perioada de timp, 2-3 saptamani, am dureri nu foarte intense si nici regulate ca timp si intensitate, in zona inimii. La inceput am crezut ca sunt obosita, insa cu timpul mi-am dat seama ca ar putea fi sanul. Daca trebuie sa explic durerile nu as sti, nici nu cred ca sunt dureri, simt mai degraba o apasare, o greutate si cateodata niste intepaturi de la baza sanului spre exterior. M-am palpat, insa nu se simte nimic in neregula. Sunt putin ingrijorata si va rog sa-mi spuneti, ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat! Cu stima,
0
03-05-2012, ora 15:29
claudya12
Nu este medic/terapeut
claudya12
buan gabriela.Te sfatueisc sa mergi la un dr cardiolog, numai asa poti sa vezi daca aceste probeleme sunt de la inima sau daca vin din alta parte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Persoanele care practică culturismul riscă să dezvolte bigorexie, o tulburare compulsivă progresivă
  • Rezultatele obținute în urma exercițiilor fizice, influențate de microbiota intestinală
  • Dieta vegană poate influența rezultatele sportivilor care practică culturismul la nivel profesional
  •