Dureri in timpul actului sexual.

23-02-2013
PaduraruT
Nu este medic/terapeut
PaduraruT
Buna seara,
Prietena mea are aproximativ 9 luni de cand s-a deflorat. Totul a decurs bine, fara dureri prea mari, sangerare abundenta sau alte probleme. Dupa, la fiecare contact sexual acuza dureri, cam dupa circa 30 de minute incepeau durerile din ce in ce mai tare pana nu mai rezista. La inceput am crezut ca e normal si cu timpul vor trece dar au trecut 9 luni si acele dureri tot apar. Ea le descrie ca atunci cand s-a deflorat doar ca uneori mult mai intense. La incepututl actului sexual nu are nici o problema, excitatia e maxima si totul decurge bine dar la fel dupa aproximativ 30 de minute, aceleasi dureri si seara e pierduta. Durerile apar doar in momentul penetrarii.
Va multumesc.
2 comentarii
0
23-02-2013, ora 14:18
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Durerile in timpul contactului sexual sunt datorate unei vaginite, colpite sau anexita.Este indicat sa faca un control ginecologic.In cazul unei vaginite sau colpite se vor indica si recoltari de la nivelul vaginului/colului si tratament in consecinta.In cazul anexitei se poate indica si ecografie transvaginala.
0
24-02-2013, ora 13:15
PaduraruT
Nu este medic/terapeut
PaduraruT
O sa incerc sa o conving sa faca un control ca e destul de capoasa si sigur o sa am bataie de cap pana am sa reusesc. Ce consecinte sunt daca nu face asta cat mei repede? Am citit cate putin din fiecare afectiune care ati mentionato mai sus si chiar astazi 'a racitit' si urineaza destul de des, cu usturimi. din cate stiu ia niste pastile recomandate la farmacie, ar fi mai bine sa opreasca acel tratament si sa consulte un medic mai intai?
Va multumesc pentru rasppunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici