Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Dureri in partea stanga a stomacului

15-10-2009, ora 14:22
Buna ziua!
Am 30 de ani si am o problema.De o luna de zile,in urma unei enterocolite mi s-a depistat la o recoltare de sange ca am Helicobacter Pylori si mi s-a dat tratament pentru ulcer duodenal.Am tinut tratamentul(Metronidazol 500g/12 ore, Claritoromicina(500g/12 ore) si Nexim o pastila pe zi seara).Problema este ca am o durere in partea stanga a abdomenului care apare atunci cand imi este foame sau dupa masa sau inaintea unui scaun.Scaunul este deschis la culoare si are o structura ca de plastelina.Aceste dureri apar mai ales seara si sunt insotite de stari de foame si uneori cu usoare stari de voma.Durerile dispar noaptea(nu am dureri in somn) si reapar dupa-amiaza.Totodata am foarte multe gaze,iar prin eliminarea lor durerea dispare.Am facut o ecografie abdominala dar nu a iesit nimic anormal.Este grav?Poate fi vorba de cancer la colon?Va multumesc si astept un raspuns.Nd.
3 comentarii
15-10-2009, ora 12:12
Autor: scarface
Ceea ce aveti ACUM este rezultatul medicamentelor pe care le luati si care va intoxica organismul.
Efectele lor sunt descrise chiar pe hartia insototare !

Daca continuati sa le luati veti primi tot felul de boli suplimentare fata de ceea ce cautati sa scapati prin ele.

Bolile digestive si multe alte boli NU pot fi vindecate cu medicamente chimice si faceti deci un tratament nu numai inutil dar chiar daunator. Chiar daca este dat de doctori !

Treziti-va la realitate, schimbati medicina si mergeti la un medic homeopat cu experienta daca doriti vindecare. Sau folositi remedii naturiste. Orice ceai este de 1000 de ori mai bun decat ce luati acum.

In acest forum sunt sau mii sute de oameni cu astfel de probleme carora nici un singur medicament nu le-a ajutat vreodata. Iar la Helicobater rezultatul tratamentului e chiar catastrofal ! Cautati singur in forum sa va convingeti.

Cum puteti sa ascultati de sfatul medicilor care nu va descopera nimic dar va da medicamente contra "ceva" ????


15-10-2009, ora 14:12
Suferiti de colon iritabil. In mare parte toate simptomele descrise de dvs la asta duce. Jena in partea stanga e aproape permaneta si se situeaza cu aproximatie la 10 -15 co de la stern spre stanga( daca nu ma insel). Documentativa cu privire la SCI (sindromul de colon irittabil ) si veti vedea. Trebuie sa aveti grija la alimentatie, hidratare ( 2 litri apa/zi) si la conditia fizica. Succes si astept vesti...si eu am aceleasi chestie.
15-10-2009, ora 14:22
PS....ca nu citisem....nu are rost sa va ingrijorati pt cancer la colon. Daca scaunul nu este cu sange si nu aveti alte simptome mai grave nu aveti pt ce sa va faceti griji. Acolo unde va doare e cotul colonului , sa ma exprim in mod grosolan, si acolo se aduna gazele rezultate din anumite procese ce au loc in stomac.Aceste gaze umfla colonul la curbura sa si impunge in alte organe de unde si durerea. De asta dispare durerea in urma eliminarii gazeleor sau dupa scaun, si apaer dupa ce mancati. Sper ca m-am facut inteles.
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK