Dureri groaznice musculare..

19-12-2010
EnacheAlin
Nu este medic/terapeut
EnacheAlin
Buna ziua! Ma numesc Alin, am 16 ani si frecventez sala de forta.Ieri 17 decembrie, am avut antrenament. Am vrut sa-i ridic bara colegului meu pe umeri si m-a taiat o durere ingrozitoare in partea stanga...initial am crezut ca este inima..si am renuntat la acel antrenament.Am ajuns acasa si dupa ce s-a racit muschiul, la orice miscare/intoarcere, imi taie respiratia acea durere..As vrea sa stiu daca e ruptrua sau intindere? Si ce-mi recomandati pentru refacere? In afara de a nu mai practica acest sport. Multumesc frumos.
3 comentarii
0
19-12-2010, ora 17:33
stadler monica
Nu este medic/terapeut
stadler monica
Muschi sunt ca si oasele, daca vrei sa se refaca cum trebuie, trebuie sa mergi la medic, sa-ti spuna ce si unde s-a rupt, daca vrei ceva sumar, un masaj cu diclofenac sau fastum gel, muschiul se reface dar stramb. Deci dute la medic.
0
19-12-2010, ora 17:35
stadler monica
Nu este medic/terapeut
stadler monica
Apropo, stiu pe cineva la care i s-a refacut muschiul antebratului, stramb ( arata dezgustator)
0
07-01-2011, ora 19:32
martin roberto
Nu este medic/terapeut
martin roberto
Bună ziua! Roberto Martin, vârsta 40.
Conjunctura pentru care vă doresc un răspuns este că merg regulat la sala de fitness, unde de ceva timp, am probleme cu umărul drept, zic eu, contracţii musculare sau întinderi, dacă eu am dreptate. Situaţia este că permanent atunci când forţez, şi nu la un ritm maxim un filon de la muşchiul umărului drept acumulează o energie supra solicitantă, într-un înţeles general o anume parte din muşchi se SUPRAÎNCARCĂ CU ENERGIE. Până acum am dedus, dacă masez acest filon la baza umărului, mai intens, îmi trece această durere.
Simtome: permanent când lucrez cel puţin la un ritm normal, acest filon muscular se supraâncarcă cu energie, care aceasta se descarcă doar dacă-l masez puternic.
Am consultat mai mulţi colegi care m-au îndrumat să fac nişte electroşocuri musculare în cadrul unor cabinete de recuperare musculară, aştept îndrumare în această problemă.
Mulţumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: