Dureri groaznice de umar

15-01-2014
danluca
Nu este medic/terapeut
danluca
O seara buna va doresc tuturor. Numele meu este Dan si de mai bine de 2 luni am o problema la umar. Ma doare atunci cand il rotesc, ba chiar ma trezeste din somn uneori cu durerea asta insuportabila. Care anume poate fi problema cu umarul meu si cum o pot rezolva cat mai repede? Am incercat sa iau calmante dar nu sunt prea stralucite pe termen lung. Va rog sa ma ajutati in aceasta problema. Cu stima, Dan Luca.
1 comentarii
0
15-01-2014, ora 22:17
Dr. Andrei Ioan Bogdan
Ortopedie si traumatologie, Bucharest
Dr. Andrei Ioan Bogdan
Buna ziua. Durerea de umar nu este o boala, este un simptom. Ea poate avea numeroase cauze: leziune Bankard, SLAP, leziunea ms. supraspinos, artrita acromio-claviculara, depuneri de calciu la nivelul musculaturii umarului, etc. Pana sa ajungeti sa urmati un tratament, trebuie sa aveti un diagnostic, de aceea va sfatuiesc sa faceti un consult la un medic ortoped, urmat de investigatii paraclinice: o radiografie si o ecografie sau un RMN. Numai bine!

Dr. Andrei Ioan Bogdan
medic ortoped
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •