Dureri fulgeratoare partea stanga a capului

24-09-2008
unforgiven
Nu este medic/terapeut
unforgiven
Buna ziua, de foarte mult timp (4-5 ani) am dureri DOAR in partea stanga a capului, dinspre crestet spre ceafa. Acestea nu tin mai mult de 2-3 secunde cu o frecventa cam o data sau de doua ori pe luna. Extrem de dureroase, aproape ma ingenunchiaza, doar ca trec la fel de repede cum au aparut. Azi pentru prima oara, dupa mai bine de 4 ore durerile nu au incetat. Sunt precum contractiile unei femei gravide, apar la un interval de timp durerile, 2-3 min, persista cam 10 secunde apoi dispar. Uneori, o data cu aceste dureri fulgeratoare in zona stanga a capului am dureri si in ochi, dar destul de rar.
Ma simt tot mai obosit pe zi ce trece, trezitul dimineata a devenit o reala problema, oricat as dormi parca nu e suficient. Cu alimentatia stau bine, fara fast-food, cola, etc. Mancare gatita, salate si multa apa plata sau sucuri negazoase.
Daca folosesc celularul, mai mult de 2min nu pot sa-l tin la urechea stanga, se instaleaza dureri ingrozitoare. Astept un sfat, multumesc
7 comentarii
0
24-09-2008, ora 00:00
Cori100
Nu este medic/terapeut
Cori100
Eu cred ca ar putea fi vorba de probleme de circulatie cerebrala si ar fi bine sa mergeti la medic sa va faceti un test Doppler sau chiar un computer tomograf. Senzatia de apatie pe care o simtiti dimineata desi dormiti bine in timpul noptii are legatura cu anxietatea. Aceasta poate da si simptomele de care vorbiti acele junghiuri prin cap.
0
24-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
cereti sfatul uniu neurolog bun..
0
07-11-2008, ora 21:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut,

Te sfatuiesc sa consulti un medic neurochirurg cat poti de repede. Se spune ca oamenii dreptaci intotdeauna daca au probleme cu capul(nu ma refer la probleme psihice ci organice) au 99% cu partea stanga. Poate fi vb dsp un anevrism aparut pe fondul unei circulatii cerebrala f deficitare sau in urma uni cap spart sau traumatism cranio-cerebral.

Va vor face la spital o tomografie computerizata si eventual o Electroencefalograma (ECC) pentru a vedea consistenta si componenta normala a creierului cat si activitatea electrica (undele delta, gama, teta, alpha etc) plus alte amanunte folositoare pt punerea unui diagnostic perfect CORECT!

P.S. cand am spus cat poti de repede m-am referit la cateva zeci de ore maxim 3 zile!

Multa sanatate!
0
10-01-2010, ora 23:12
LAURA COMAN
Nu este medic/terapeut
LAURA COMAN
BUNA!
IN URMA CU DOI ANI SI JUMATATE AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER, AM AVUT O LOVITURA PUTERNICA LA CAP, DEASUPRA OCHIULUI STANG. AM AVUT PIERDERE TEMPORARA DE MEMORIE(NICI ACUM NU IMI AMINTESC NIMIK). NU AM AVUT PROBLEME DE ATUNCI, PANA ACUM 2 SAPTAMANI, CAND A INCEPUT SA MA DOARA CAPUL IN ZONA IN CARE M-AM LOVIT LA ACCIDENT, SI APOI DUREREA SE DEPLASEAZA INSPRE URECHE. DURERILE SUNT TOT MAI DESE SI INCEP SA IMI FAC PROBLEME. VA ROG SA MA AJUTATI! VA MULTUMESC!
0
11-01-2010, ora 02:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Coman,

Aveţi nevoie de un consult neurologic, obligatoriu. Acel traumatism cranio-cerebral de acum 2 ani, presupun că nu l-aţi ignorat şi aţi consultat medicul specialist, nu?

Consultaţi medicul neuro-chirurg, cu siguranţă vă va ajuta. Toate cele bune!
P.S. NU neglijaţi, NU amânaţi, pentru că ambele pot să agraveze starea de sănătate (problema poate evolua către tulburări organice cerebrale degenerative).


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
13-11-2010, ora 23:54
aura_p
Nu este medic/terapeut
aura_p
Am 28 de ani si de o luna de zile ma confrunt cu niste dureri ciudate de cap, care pornesc din zona cefei si ajung pana in zona parietala, doar pe partea stanga...spun ca au un caracter ciudat pentru ca sunt momente in timpul zilei in care nu simt nimic, insa starea se poate modifica chiar la fiecare 5 minute.Simt ca durerea cedeaza, in momentul in care imi las capul mult pe spate...
CATEVA INFORMATII CARE AR PUTEA FI IMPORTANTE:
Luna aceasta am fost 4 zile la munte, timp in care n-am avut nici cel mai mic disconfort in ceea ce priveste durerea de cap
Mentionez ca in urma unei radiografii la coloana, am fost diagnosticata cu scolioza in forma de S...
Durerea nu cedeaza la antinevralgic, algocalmin sau mig 400
In luna august am facut analizele anuale din sange si toate rezultatele au fost in limite normale
Azi dimineata m-am trezit cu o durere in mana stanga, ca o intindere de muschi, dar ma gandesc ca am dormit pe ea
Ce ma sfatuiti sa fac, care ar putea fi cauza durerilor mele?
0
29-11-2010, ora 19:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-ră/d-nă Aura_p,

Ar fi indicat să consultaţi un medic neurolog, pentru a vi se face o tomografie craniană, printre altele.
Tomografia respectivă este una dintre investigaţiile concludente, ea putând să-i ofere medicului unul dintre indiciile necesare diagnozei corecte.
_
S-ar putea ca durerile dvs. de cap să fie produse de un factor stresor local (existent în zona în care locuiţi dvs.). Factorul respectiv poate fi de natură chimică, originea putând să fie atmosferică (s-ar putea ca în zona dvs. să existe o substanţă poluantă - o noxă - de pildă, care, odată inspirată prin nas sau gură, vă produce manifestările acuzate, ceea ce ar explica faptul că la munte sunteţi privată de durerile de cap, datorită aerului curat puternic ionizat). Şi totuşi, ipoteza factorului de natură chimică este doar o presupunere, nu este o certitudine.
_
Consultaşi medicul neurolog, evitaţi stresul intens şi gândiţi pozitiv.



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezezu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.