Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale

29-06-2007
Blejdea
Nu este medic/terapeut
Blejdea
Prietena mea are 20 de ani, iar eu 22. In urma cu cateva luni ne-am inceput viata sexuala. Ea a facut cistita ce s-a vindecat de la sine. Simptomele au fost urinari frecvente si mici usturimi si dureri abdominale dupa contactul sexual, in special seara. A urmat o perioada in care nu am avut contact sexual si dupa o saptamana simptomele au disparut. Acum ca am reinceput sa facem dragoste, a inceput din nou sa o doara abdomenul, seara. Nu este o durere acuta, dar deranjeaza, plus ca nu mai are urinari frecvente. E posibil ca cistita netratata si vindecata de la sine sa fi lasat sechele, sau este vorba doar despre o "dispareunie de rodaj".
4 comentarii
0
01-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar putea fi vorba de o anexita mai probabil. Un consult medical ar fi foarte indicat.
0
01-07-2007, ora 00:00
Blejdea
Nu este medic/terapeut
Blejdea
Am fost la doi doctori ginecologi. Primul a observat o secretie vaginala abundenta, si i-a prescris Meclon ovul, Meclon Spalatura Vaginala, Nolicin si Nizoral, si mie mi-a prescris Nolicin si Nizoral, diagnostic Vulvo Vaginita si Cistita. Cand am cerut o alta opinie, a diagnosticat-o cu Metroanexita, si i-a prescris Diclofenac, Diclotard, Calmepam, si Calciu Efervescent. Maine termina primul tratament, pe al doilea nu l-a inceput inca. Eu sunt in sesiune si Nolicinul imi dadea ameteli si dezorientare si am incetat sa il mai iau, nu puteam invata. Ea inca mai are dureri usoare, ocazional si de spate.
0
10-08-2007, ora 00:00
petrache
Nu este medic/terapeut
petrache
in general actul sexual este dorit de amindoi, dar dupa aceea apar unele neplaceri : (ea)usturimi persistente, care cedeaza uneori numai dupa administrarea de nolicin, (eu)imediat dupa ejaculare, uneori chiar in timpul ejacularii, simt o durere puternica in zona anala, care dupa un timp dispare (circa 15-30 min.)care ar putea fi cauza si ce ar trebui sa fac?
0
09-02-2012, ora 14:30
madalina83
Nu este medic/terapeut
madalina83
Buna ziua. Am cautat f mult acest subiect. Ce am eu sunt dureri in timpul contactului sexual, ma ustura in tot acest timp. Totul s-a declansat in 2009 noiembrie la 4 luni dupa ce am incetat sa mai iau anticonceptionale ( iasmine), dupa un contact sexual de dimineata. Am avut dureri puternice la burta jos unde sunt ovarele ca niste sageti, nu ma puteam aseza nici jos pt ca ma intepau f tare acele sageti, atat de puternice erau durerile. De atunci l-e am la fiecare contact sexual, dar nu atat de puternice.Cand simt frig sau curent la mijloc, sau sunt uda la picioare ma iau durerile, de aceea dorm si vara si iarna cu sosete in picioare. Pt mine sa fac dragoste nu mai e atat de placut. Dupa prima intamplare am fost la ginecolog pt ca am crezut ca am ceva grav. Dar nu aveam nimic, nici la ovare, nici la col, uter sau vagin. Mi-a spus ca sunt racita, ceva gen cistita. Mi-a dat un antibiotic, ovule ( ca sa nu fac candida pt ca luam antibiotic ), uricol si mi-a dat de dureri diclofenac supozitoare. Mi-a trecut o perioada dar durerile au revenit odata cu sezonul rece. In luna noiembrie m-am dus iar la ginecolog, Mi-a dat iar tratament, aveam acelasi lucru. De data asta o singura saptamana nu ma durut burta, si nici la contact nu m-a durut, dupa care am luat-o de la capat. Dar durerile sunt ingrozitoare. Nu l-e mai suport. In aceeasi luna noiembrie 2010 am facut si o colica renala f puternica, m-am dus de urgenta la floreasca si mi-a dat ciprinol, uricol. I-mi gasisera nisip la rinichiul stang, doctorul a spus ca posibil am eliminat o pitricica. De atunci ma ustura tot timpul cand fac pipi si cand am contact si doare f rau. Si cand merg pe strada daca afara este mai rece ma doare burta in momentul in care fac pasii. Sfatuiti-ma ce sa fac si unde sa ma duc, pt ca problema asta nu ma e de ignorat sau de dus. Daca exista vre-un medic care ma poate sfatuii unde sa ma duc si ce control sa fac. Va rog mult de tot. O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecția urinară
  • Cistita
  • Urinarea nocturnă, redusă prin limitarea aportului de sare
  • Durerea de burtă
  • Dacă ai cistită îți poți infecta partenerul sexual?
  • Febră și urinări frecvente - ce ar putea fi
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  • Tratarea cistitei - medicamente, remedii, sfaturi utile
  •