Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)

17-11-2008
Taovi
Nu este medic/terapeut
Taovi
Buna ziua, ma prins curentul... si am dureri f mari de aproape tot ce se poate afla in jumatatea stanga a capului... adica ureke, oki, masele. am luat de toate "medicamente" am inceput sa iau antibiotic...(aumentine), am luat si cateva calmante... (algocalmin fiola, ibubrofen) dar mai degeaba... am uitat de durere pt 5 minute. dupa am inceput iarasi sa ma "urc pe pereti"... imi puteti da vreoun sfat ce sa fac?... eu am zis ca de nu ma lasa dupa ink o zi de antibiotic... ma duc la urgente sa vad ce spun medicii de akolo :-<. multumesc, o zi buna
14 comentarii
0
17-11-2008, ora 08:41
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
incearca niste ketonal pt durere si ca antiinflamator.
0
17-11-2008, ora 12:10
Taovi
Nu este medic/terapeut
Taovi
multzumesc pt raspuns dar nu am aja ceva:( nu stau in ro... si nu am medicamentele de akolo:S
0
17-11-2008, ora 16:09
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Se poate ca durerile acestea sa treaca daca maseaua problema e tratata; pentru curent, e ok otocalm, cate 2 picaturi de 3 ori pe zi in ureche, si, bineinteles, consult la medic! Sanatate!
0
17-11-2008, ora 16:12
Taovi
Nu este medic/terapeut
Taovi
ms pt ajutor:)
0
24-11-2008, ora 10:23
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Parerea mea este ca nu curentul e de vina. Daca era asa ar fi trecut cu un Paracetamol si o baie calda. Eu cred ca ar trebui sa mergeti la un consult atat stomatologic cat si ORL. Si mare grija cu tratamentele medicamentoase administrate dupa ureche sau "sa il incerc si pe asta" pot face mult rau. Numai bine!
0
24-11-2008, ora 11:35
Taovi
Nu este medic/terapeut
Taovi
Ms pt sfat.. acum voi sti ce tb facut pt data viitoare:), de moment mia trecut... dupa tratementu cu antibiotic... au disparut durerile de ureke si restu.. dar a ramas numai la o masea.. care avea infectie:S dar acum e ok:) ms ink odata pt sfaturi:)
0
25-11-2008, ora 10:25
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Atentie! Dupa tratamentul cu antibiotic durerea dispare o perioada dar problema ramane tot acolo. Maseaua infectata trebuie tratata, altfel lucrurile se vor complica. Chiar daca nu mai doare mergeti la stomatolog si faceti tratament. Numai bine!
0
23-04-2009, ora 09:37
lauryk90
Nu este medic/terapeut
lauryk90
buna...de luni seara a inceput sa mi se umfle maseaua(maseaua de jos partea dreapta a 3a)este gaurita toata si cariata...am dureri cam la 3-4 luni iar cand ma apuca ma apuca pt tot anul.langa ea mai am o masea care s-a rupt si mai am numai radacina.sa revenim la subiect.mi s-a umflat maseaua, dupa care mi s-a umflat si obrazul in zona de jos fix unde e maseaua care sa si inrosit in locul ala.cu aceasta durere de masea a inceput si durerea de ureche..am luat ketorol, apoi am inceput tratament cu oxacilina si acum iau otis pt dureri de ureche.gingia acum a inceput sami acopere maseaua...am uitat sa mentionez ca mia facut mama mea o injectie cred ca se cheama tramadol dar nu stiu sigur.mi-e frica sa ma duc la dentist...dar ce trebuie sa fac ca nu mai pot sta asa dupa ce imi va trece...si in partea cealalta am maseaua stricata...ce trebuie sa fac.si ce antibiotice as mai putea lua...va rog frumos sa imi raspundeti..
0
23-04-2009, ora 22:23
Dr. Octavian Fagaras
Identitate neconfirmată
Dr. Octavian Fagaras
Cel mai bine ar fii sa mergeti la medic. Automedicatia nu este solutia
0
13-12-2009, ora 14:07
carmen_Neagu
Nu este medic/terapeut
carmen_Neagu
buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema.nu stiu daca este grav sau nu dar eu nu ma simt bine.luni 7.12.2009 mi-am scos maseaua de minte cu dureri groaznice.(3 anestezii si tot am simtit deoarece aveam infectie(sinuzita maxilara).m-a chinuit de parca ar fi tras din.d-na doctor mi-a spus sa ma feresc de curent caci am toate sinusurile deschise.Dar tot simt ca ma furnica pe obraz, iar senzatia de rece din cap si din ceafa nu au disparut.De asemeni simt o durere (ce nu dispare si in urechea stanga). Am uitat sa va spun am luat eritromicina(200mg)45 de capsule, sinupret, paracetamol sinus, algocalmin dar degeaba, Imi este teama ca de atatea antibiotice sa nu scada sistemul imunitar.Am mai patit-o.In urechi mai pun si alcool boricat.Spuneti-mi va rog ce as putea face, astept raspuns va rog mult. VA multumesc~!
0
11-09-2010, ora 05:07
crynuta
Nu este medic/terapeut
crynuta
buna ziua, am aceleasi problemeca si taovi.
de 3 zile, insa ieri ma linistit durerea, am iesit in oras, era putin vant si de aseara dureri non stop
pt ce sa iau tratament ca toata partea stanga ma doare, masele, dinti, gat, ureche. cand ating partea de sus cu cea de jos ma nebuneste durerea parca sunt la priza
ma mai linisteste cu calmant forte, incerc sa iau doar la 6 ore cant deja nu mai pot,
dar in noaptea asta, durerea mia furat somnul, nebunesc. ajutatima, stiti cum gasesti medicii sambata si duminica, iar de luni incep munca, sunt educatoare
. multumesc
0
15-05-2011, ora 04:09
corina37
Nu este medic/terapeut
corina37
ma doare o ureche...ce pot sa iau ca sa imi treaca.
0
27-12-2011, ora 14:33
camy_rofra
Nu este medic/terapeut
camy_rofra
In Franta se folosesc in popor cuisoare pisate puse in carie. Anesteziaza ca la dentist.
0
27-12-2011, ora 14:45
camy_rofra
Nu este medic/terapeut
camy_rofra
Pentru carii:cuisoare (clous de girofle) pisate si introduse in carie, unii francezi pun chiar un cuisor intreg in carie, sau cel mai bine badijonari pe toata zona dentara in cauza cu câteva picaturi de apa cu cuisoare zdrobite(ca o esenta, nefiarta). Amorteste foarte bine si puteti dormi linistit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •