Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament

05-04-2007
VALERIOS
Nu este medic/terapeut
VALERIOS
Dupa trei luni de tratament cu injectii alifii si pastile, de toate felurile durerile continua.L-a inceput a fost numai durerea de mijloc dar dupa o perioada, nu stiu daca are vreo legatura, am o durere la mana stanga cu tot cu omoplat.Durerea a inaintat treptat incepand de la umar pana cand mi-a cuprins toata mana.In ultima perioada (in unele pozitii)simt furnicaturi in degete.Deci mijlocul si mana stanga.Doctorii de aici(atena grecia )nu mi-au recomandat nici o radigrafie, nimeni nu mi-a spus concret despre ce e vorba.VA ROG SA-MI DATI UN SFAT!..., sa stiu si eu de unde sa incep
6 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
rusalin_sorin
Nu este medic/terapeut
rusalin_sorin
deci amortelile pe care le resimtiti in mana se datoresc iritarii radacinilor nervoase, sau nervilor de la membrul superior.Eu va recomand un masaj cervical zdravan(nu mangaiati zona cervicala).
Iar durerile de spate sunt de aceeasi cauza, neurologica.Incercati tot un masaj zdravan, langa coloana, in zona respectiva.
Cu multa incredere puteti incerca/
0
06-04-2007, ora 00:00
VALERIOS
Nu este medic/terapeut
VALERIOS
MULTUMESC!Cred ca e un inceput
0
12-06-2007, ora 00:00
eugen c
Nu este medic/terapeut
eugen c
am 15 ani dar dupa un efort sporit al spatelui simpt o durere in partea de jos a coloaneisi chiar am senzatia de paralizie;de obicei cand tin genunchi drepti si ma aplec ajung cu palmele pamant dar cand am durerea nu ajund nici in dretul genunchilor.as dori sa stiu ce diagnostic imi puteti da si ce ma sfatuti sa fac in continuare.multumesc
0
24-08-2007, ora 00:00
Campan
Nu este medic/terapeut
Campan
buna, sper sa ma puteti ajuta, fac handbal de 6 ani la un meci am dat cu mana tare in adversar si mi s-a miscat de la loc putin, dar am cotinuat sa joc desi ma durea dar nu foarte tare. a doua zi am mers la antrenament is nu am putut face deoarece cand fortam mai tare bratul ma durea. Am facut 6 zile fizioterapie si 4 acupunctura mi s-a atenuat putin durerea.dar tot nu e bine ma doare si nu pot da cu fortza tare la poarta. e o durere inauntru nu la muschi! Va rog sa ma ajutati va multumesc !
0
20-03-2010, ora 01:07
deniram
Nu este medic/terapeut
deniram
Buna, Valerios
as dori sa stiu ce ai facut in continuare, am aceleasi simptome ca tine si nimeni nu ma ajuta sa rezolv problema.Sufar de 3 luni si plec de la doctor fara sa rezolv ceva.Acum sunt plecata din Romania si nu am asigurare, va trebui sa astept pana intra cardul de sanatate in vigoare. Poti sa-mi spui cum ai rezolvat tu problema?Multumesc mult de tot.
0
18-07-2016, ora 18:59
A2929
Nu este medic/terapeut
A2929
Ce tratamente luati pentru durere sau refacere nerv?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •