Dureri de rinichi

23-03-2010
pufualy
Nu este medic/terapeut
pufualy
am probleme cu rinichi de cand ma stiu, dar de 2 saptamani ma dor rinichi, acum o saptama am fost la un medic specialist ma supus unui control "palpabil" si mi-a dat urm tratament: augumentin de 685, 1 la 12 ore, no-spa 2 pe zi, piafen 2 pe zi si diclofenac supozitoare dar am luat unguent. am terminat tratamentul acum 2 zile nu mai aceleasi dureri si nu mai urinez atat de des (urinam mai des decat de obicei dar fara usturime totusi simteam un mic disconfort la sf), astazi simt o altfel de durere, practic ma tine rinichiul drept cand intind mana cand ma misc simt o durere in zonz rinichiului drept, si stiu sigur ca e rinichiul nu e coloana, tin sa mentionez ca acum 2 luni am fc o ec si mi sa spus ca am nisip la rinichiul drept care e de 118mm si cel stang e de 48 mm, initial mi sa spus ca nu am rinichiul stang.de 2 zile beau si ceai de matase de porumb, o cana de dimi si una seara. nu stiu ce sa mai fc cum sa mai ma tratez.
2 comentarii
0
23-03-2010, ora 18:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu ai cum sa te faci bine deloc de la astfel de tratamente cu medicamente chimice. Este absolut imposibil de vindecat ceva cu ele si fiecare om care intra aici pe forum depune marturie vie pr, acest lucru.
Citeste cati pateasc ca tine numai in acest forum.
Daca ai fi luat-o cu ceauri de la inceput acum ti-ar di mers mult mai bine, insa numai ceaurile nu prea mai au puterea de vindecare necesara din cauza ca suntem mutl prea intoxicati din toate punctele de vedere si mai ales dupa un astfel de tratament.

Mergi la un medic homeopat cu experienta si evita pe viitor astfel d e toxine ca ajungi din lac in putz dupa ce le faci. Iar industria farmceutica si doctorii numara banii de pe seama naivitatioi si ignorantei tale.
Homeopatia vindcea si este ieftina si fara efecte secundare. Insa trebuie sa dati si de un medic bun.
Succes
0
24-03-2010, ora 12:09
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Scarface, si aici ai ajuns?M-a amuzat comentariul tau scris pe undeva, cum ca nu exista virus HIV...Ma amuzi tare mult, dar lasa oamenii in pace, sa mearga la medic, cum e civilizat si corect.Putina decenta in reclamele tale nu ar strica!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.