Dureri de ovare

26-01-2016
exgirlfriend
Nu este medic/terapeut
exgirlfriend
Buna ziua. De o saptamana am dureri in zona lombara, nu puternice dar cat sa 'tina' si sa-mi dau seama ca e ceva in neregula, plus schimbarea mirosului secretiei vaginale. Am primit de la medic supozitoare Movalis pentru o presupusa anexita, fara analize, insa nu simt nicio schimbare si ma gandesc sa nu fie o infectie. Nu s-a schimbat nimic in rutina mea, am o relatie stabila de 3 ani, singura exceptie ar fi o marca de protejslip la care am apelat din lipsa de alternative, le-am folosit timp de 3-4 zile dar am renuntat si le-am aruncat pentru ca mi-am dat seama de continutul de latex si mirosul neplacut in contact cu pielea/umezeala.
3 comentarii
0
26-01-2016, ora 14:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca secretia vaginala are miros si nu mai e translucida, transparenta, trebuie sa mergeti la ginecolog sa faceti test secretie sa vedeti cu ce e infectia. Apoi cerut tratament pt dv si sot.
0
16-03-2016, ora 13:31
cristina33
Nu este medic/terapeut
cristina33
Buna ziua..am doua umflaturi in partea de sus (imi cer scuze...deasupra buzelor )am zis ca poate sunt ovarele.le am de ceva timp...cand apar cand dispar.va rog sa.mi spuneti daca este vreun motiv de ingrijorare.acum 10 ani dupa a doua nastere au inceput sa apara dar cand am fost la control medicul mi.a spus sa stau linistita ca nu este nici o problema in timp nu o sa mai apara.va multumesc frumos
0
16-03-2016, ora 14:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu se intelege exact mesajul dv.
Daca e ceva ginecologic, oricum trebuie sa mergeti anual sa faceti testul Papanicolau.
Trebuie sa va vada un medic.
Ovarele sunt niste organe interne.
Dati cautare ovare pe Google Wikipedia si vedeti pozitionarea lor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: