Dureri de ovare...

01-11-2007
vivy
Nu este medic/terapeut
vivy
Buna ziua, de vreo saptamana ma confrunt cu niste dureri de ovare si nustiu ce sa fac, am mai avut si in trecut dureri (suportabile) in perioada menstruatiei si -uneori- cand eram la ovulatie, dar acum ma tine durerea de vreo saptamana. Mentionez ca vreau sa raman insarcinata si am avut mai multe contacte sexuale in perioada ovulatiei (am folosit si un test de ovulatie). Credeti ca am vreo infectie la ovare(am facut in urma cu cateva luni si o ecografie si ovarele pareau in regula)...sau poate ca am reusit sa raman insarcinata si astea sunt semnele??? Multumesc pt.raspuns!
4 comentarii
0
01-11-2007, ora 00:00
eo
Nu este medic/terapeut
eo
pai, din cate stiu, pot aparea dureri de ovare in timpul sarcinii!dar sunt si multe alte cauze care pot determina aceste dureri...poate fi chiar o simpla raceala.
toate cele bune.
0
06-08-2010, ora 11:19
adelina2
Nu este medic/terapeut
adelina2
am nevoie urgenta de un raspuns...
pe 26.07 mi-a venit menstruatia. pe 27 am ajuns la mare. nu am avut nici o problema pana pe data de 01.08 (prima zi dupa ce mi s-a terminat), cand am intrat in apa. a inceput cu o durere usoara cateva ore mai tarziu si apoi din ce in ce mai tare. azi noapte de abia am putut dormi din cauza durerilor insuportabile. nu am mai patit pana acum asa ceva si am 22 de ani. se poate sa fie din cauza statului la soare (cu toate ca am stat doar dimineata si nu mai tarziu de 11:30)? a mai patit cineva asa ceva? ajutooor..stiu ca trebuie sa merg la un consult, dar macar sa ma mai linistesc un pic :(
0
06-08-2010, ora 22:53
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
De la expunere la soare nu are cum fi. Insa e posibil sa fie o legatura cu expunerea la apa rece.
0
06-08-2010, ora 23:04
adelina2
Nu este medic/terapeut
adelina2
Multumesc mult de raspuns. Am fost la farmacie si mi s-a dat flamexin. Sunt foarte curioasa cum o sa-mi fie in noaptea asta. Ca nu mai suport sa stau iar 3 ore prin casa.in toiul noptii. Sper doar sa nu fie ceva grav si sa-mi treaca cu pliculetele astea..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul