Dureri de oase si muschi

09-04-2007
Gabriela M.
Nu este medic/terapeut
Gabriela M.
Am dureri foarte mari de oase si muschi. Aproape de coloana, in partea stanga, spre sold, am un loc foarte dureros, in cazul in care umblu si obosesc. Simt un fel de arsura in pulpa. Durerile sunt foarte mari la efort, dar nu se linistesc nici daca stau culcata sau intr-o pozitie mai comoda. Uneori cred ca imi este atins si nervul si atunci ma injunghie in jos, spre genunchi, pe tendon, pana la calcai. Am dureri groaznice si de genunchi. Imi pocnesc genunchii si simt ca nu am siguranta in picioare.
4 comentarii
0
22-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Este evident ca trebuie sa va adresati unui specialist reumatolog. Sunt necesare multiple analize de singe si R-grafii, pt a lamuri cauza acestor dureri atroce.
0
23-04-2007, ora 00:00
Gabriela M.
Nu este medic/terapeut
Gabriela M.
Multumesc pentru raspuns. Poate sa existe vreo legatura intre reumatism si faptul ca fac chisturi pe tiroida? Cel mai mare este de 11 mm., dar se inmultesc si cresc. Am inceput sa am si dureri de umar (groaznice). Mi s-a recomandat Ketonal si m-am simtit mai bine, dar am probleme cu stomacul din tinerete si nu stiu cat o sa rezist. Ce analize ar fi bine sa fac? Medicul de familie mi-a indicat sa fac urmatoarele analize:hemoleucograma, VSH, glicemie, colesterol, trigliceride, ureee, creatinina, calcemie si nu prea inteleg, cred ca TLP, TLO, ELFO. Mama a avut cancer ganglionar. Este oare vreo legatura intre starea mea si boala mamei. Nu este cumva un inceput? Am fost operata de 2 ori, deoarece am avut chisturi si fibron. De ce sunt predispusa la chisturi? In ultimii ani am avut o "eruptie" de alunite si chiar negi. Am unul pe picior care creste si chiar ma supara.
0
24-04-2007, ora 00:00
ovidius
Identitate neconfirmată
ovidius
Dr Dumitrescu Ioan
Este o boala complexa ce poate evolua spre SLA, SM, Hoshimoto destul de dificil de tratat.
-*

(*modificat de admin)
0
27-04-2007, ora 00:00
bijboaca
Nu este medic/terapeut
bijboaca
Doamna care a avut grija de copii mei, nu mai poate merge, are niste dureri groaznice la soldul drept, iar nici noaptea nu se poate odihni. A facut diverse analize, radiografii, se banueste ca ar fi artroza, reumatism, dar nimeni din Galati nu i-a pus un diagnostic clar. Ajutati-ma cu informatii despre o clinica din Bucuresti unde ar putea face niste investigatii mai complexe. Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antiinflamatoarele non-steroidiene cresc riscul cardiovascular la pacienții cu osteoartrită
  • Rolul estrogenului în osteoartrită și durerile lombare la femei
  •