Dureri de membre, cap

22-07-2008
padre
Nu este medic/terapeut
padre
Baiatului meu in varsta de 13 ani, i s-a depistat la niste analize de rutina in luna mai 2008, un STGP de 67 (normal 5...41) iar STGO 33 (normal 5...41). In luna iulie valorile cresc: STGP=137, STGO=67, antigen HBs negativ, anticorpi HCV negativ, bilirubina normal, electroforeza normala. In ultimul an s-a ingasat mult, mananca mult, nesanatos, la ore tarzii, nu face miscare.
Stari de greata de mai multi ani (foarte rar varsaturi). Investigatiile efectuate n-au dus la ceva clar - o eventuala suferinta colecistica. As mai semnala dureri de cap destul de frecvente, mai ales dupa efort, si niste dureri ciudate, aleatoare la nivelul oaselor si muschilor picioarelor. Usor anemic (mama cu talasemie minora). Nu am o glicemie.
Se pronunta cineva?
1 comentarii
0
29-09-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Dupa cum ai spus s-ar putea sa fie vb despre o colecistita chiar litiazica pe care o poti depista in urma unei ecografii.
Starile de greata pot fi provocate de o alimentatie grasa pe fondul unei disfunctii biliare; daca nu are probleme cu colecistul atunci poate lua un antiemetic precum metoclopramid, emetiral etc, dar prescrise neaparat de medic!

Mancatul mult si mai ales dupa ora 20 seara, nesanatos (junk food) si sedentarismul dauneaza grav sanatatii, in special acum in perioada puberatatii!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.