Dureri de maini si picioare

01-12-2013
barbudoina
Nu este medic/terapeut
barbudoina
Buna seara am 50 ani am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala si reumatism degenerativ am dureri insuportabile de umeri clavicula si brat de coloana mijlocul inclusiv picioarele si in zona sternului ma dor toate oasele am luat antiinflamatoare si diverse geluri dar tot ma dor si mi se scrantesc incheturile la orice miscare facuta din neatentie va rog sa mi spuneti daca se poate ce am si ce pot face multumesc!
2 comentarii
0
02-12-2013, ora 13:50
Dr. Claudia G.
Medicina generala
Dr. Claudia G.
Buna ziua!
Aveti nevoie de o evaluare de specialitate pentru a se stabili cauza si stadiul bolii, in functie de acestea vi se va putea stabili planul de tratament.
Medicamentele pe care le luati au ca scop combaterea procesului inflamator local si a durerii, insa doar acest tratament nu va intari musculatura care trebuie sa sustina coloana vertebrala. De aceea, foarte important si eficient este sa beneficiati de gimnastica medicala, masaj, fizioterapie (daca medicul considera necesar), reeducarea posturii fizice (pozitia corpului) in activitate si repaus, tratament balnear in perioadele mai calde. Pentru acest tip de tratament va adresati unui medic specialist BFT (balneofizioterapie), in spital sau cabinet de fizioterapie.
Ideal ar fi sa incepeti cu medicul de familie - neurolog - posibil investigatii - BFT sau medic de familie - BFT.
0
02-12-2013, ora 15:05
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua,
un tratament natural adjuvant in aceasta situatie consta in administrarea interna de capsule Articulatii sanatose, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa si ceaiul Articulatii sanatoase, 3-4 cani de ceai pe zi intre mese.S-au administrat capsule "Articulaţii Sănătoase" timp de 2 luni la 126 de pacienţi cu artrite, artroze, artropatie urică.S-a constatat ameliorarea durererii la peste 80% dintre pacienţi, reducerea semnificativă a redorii articulare şi a contracturii musculare.Efectele s-au instalat repede, în primele zile de administrare, atingând maximul la 2 săptămâni de la începutul terapiei.Tratamentul fitoterapeutic a fost suficient pentru 88 de pacienţi (70%).
Tratamentul se realizeaza timp de 2-3 luni si poate fi repetat dupa o pauza de 1 luna.Extern se aplica gelul cu Ghiara diavolului si untul pamantului, de 2 ori pe zi, masand usor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  • Rolul plantelor aromatice și al condimentelor în tratamentul bolilor reumatice
  •