Dureri de gambe dimineata

20-08-2008
PerformerMax
Nu este medic/terapeut
PerformerMax
Buna ziua,


Nu stiu daca este locul potrivit pentru simtomele mele dar avavnd in vedere ca am HTA si aritmie extasistolica supraventriculara am zis sa scriu aici.
De ceva vreme am o problema, dimineata cand ma scol am niste dureri de gambe, uneori mai mari alteori mai mici. Nu stiu de la ce sunt deoarece tensiune este contolata si cu pastile pentru tensiune periferica: Atacnd de 16 mg( jumatate de pastila / zi) + Nebiled 1 pastila pe zi. O perioada nu am mai avut probleme dar nu stiu cu ce medicament sa asociez stare de bine deoarece simultan am inceput cu Atacandul am inceput un tratament pentru ficat, colesterol mare cu niste pastile: catinofort 4/zi plus regim alimentar. NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
1 comentarii
0
20-08-2008, ora 00:00
PerformerMax
Nu este medic/terapeut
PerformerMax
Revin cu o completare: Sunt si cu vreo 20 kg peste limita mea de greutate, iar analizele de sange au arata un sange ceva cam gros.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici