Dureri de cap si lipsa de concentrare

19-05-2009
DoDo Giovanna
Nu este medic/terapeut
DoDo Giovanna
Buna! Sunt Dodo si am 17 ani. Am si eu o problema, de cateva zile am dureri foarte mari de cap, ma simt de parca mi-ar fora cineva in cap. Aud huruieli si simt cum imi creste pulsul foarte repede, stiu ca am tensiune oscilanta si mai patesc lucrul asta, doar ca de ceva timp e mai accentuat si nu dorm tocmai cum trebuie si anume dorm in jur de 4 ore pe noapte (pur si simplu nu pot sa adorm si ma invart prin casa ca o nebuna) ziua am stari de somnolenta excesive. In plus, orice zgomot care aparent pare mic, eu il sesizez ca fiind mult mai puternic lucru extrem de deranjant care-mi provoaca si mai mari dureri de cap. La scoala nu ma pot concentra absolut deloc, nu am chef de nimic, totul mi-e indiferent si mi se intampla sa spun aceleasi lucruri de n ori si sa mi se zica "stii ai mai zis asta". Chiar astazi mi s-a intamplat un lucru ciudat, am vorbit cu cineva pe messenger si bineinteles am uitat dupa cateva ore, mi-am reamintit doar datorita faptului ca am dat peste conversatia respectiva, cand am sesizat ca am purtat acea discutie m-am simtit de parca as fi fost somnambula. Tin sa precizez faptul ca in urma cu 3 ani, a decedat unul dintre parinti si lucrul asta m-a marcat, nu-mi mai aduc aminte mai nimic din ceea ce s-a intamplat inainte de acest eveniment, iar in ultimele 2 luni am avut alte 4 decese in familie, care de asemenea m-au marcat ingrozitor pt faptul ca am "retrait" ceea ce s-a intamplat acum 3 ani.
Am perioade de anxietate, in care nimic nu-mi convine si vreau doar sa fiu lasata in pace cu "ale mele". Daca ar putea sa-mi spuna cineva cam ce sa fac in afara de mersul la doctor (vreau sa merg, doar ca am o retinere - in sensul ca ma cam sperie diagnosticul) Multumesc anticipat.
5 comentarii
0
02-06-2009, ora 23:34
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Draga Dodo, din pacate acum am vazut ce ai scris.
Daca nu ai fost la medic pana acum, nu ezita sa te duci de urgenta.
Starile tale de anxietate, nu au legatura cu simptomele fizice pe care le ai in zona capului. Trebuie neaparat sa vada care este motivul pt care acestea se manifesta. Pt anxietate, contacteaza un psihoterapeut.
Numai bine.

Laura Saed
Psihoterapeut
0
19-06-2009, ora 23:32
jidoi
Nu este medic/terapeut
jidoi
si pe mine ma doare capul, am si foarte mult de lucru, probleme in familie, dar altceva ma ingrijoreaza am inceput sa uit, de ex. vorbesc la tel cu cineva, inchid si apoi nu mai stiu de ce ma sunat, imi revine ideea dupa ceva timp, dar nu e un lucru singular, mi se intampla oricand, la servici sa pot face fata imi scriu aproape tot ce aud si ce vad, tot ce mi se cere, dar nu este tot timpul asa sunt si zile bune, am 30 de ani si mie teama de ceea ce mi se intampla, ce e de facut, un sfat va rog, in concediu intentionez sa merg sa discut cu un neurolog..., multumesc
0
21-06-2009, ora 00:18
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Cred ca un control neurologic, este o idee buna.
Daca mai intrebari dupa control, nu ezita sa ma contactezi.

Laura Saed
Psihoterapeut
0
21-06-2009, ora 00:20
DoDo Giovanna
Nu este medic/terapeut
DoDo Giovanna
Multumesc de sfat. In afara de vizita la psihoterapeut, ce credeti ca m-ar mai putea ajuta. (Nu exclud vizita!)
0
21-06-2009, ora 00:35
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Continua sa ti la serviciu agenda cu intalnirile si lucrurile pe care le ai de facut (astfel te eliberezi de anumite sarcini pe care ar trebui sa le ti minte); daca ti s-a intamplat sa vorbesti la telefon cu cineva si nu iti mai aduci aminte ce, probabil nu era nimic important, dar pe viitor scrie pe un carnetel pe care il ai la indemana langa telefon, cine te-a sunat si daca a spus ceva important.
Dar nu ezita sa-ti faci un control si apoi vom sti cu siguranta daca ai o problema neurologica, sau ai nevoie de psihoterapie.
Numai bine.

Laura Saed
Psihoterapeut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul