Dureri de cap si ameteli puternice

26-09-2011
britany
Nu este medic/terapeut
britany
Buna ziua,
Ma numesc Simona, am 31 de ani, 1.75 si in jur de 64 kg. De ceva vreme ma confrunt cu niste stari de ameteala foarte puternice (pornesc din ceafa, simt ca si cum s-ar misca bulbul rahidian, apoi se invarte totul cu mine si imi pierd echilibrul, trebuie neaparat sa ma asez - nu mi-am pierdut nicodata cunostinta - simt presiune puternica in tample si in zona frontala precum si asupra globilor oculari, iar dupa ce se termina raman fara pic de putere, vlaguita si cu o durere de cap foarte puternica) la care inca nu am primit nici un raspuns de ce ar putea fi generate. Au debutat acum 4 ani cand intr-o dimineata dupa ce am ajuns la serviciu a inceput sa se invarta totul cu mine, am ajuns la spital si mi s-a spus ca am facut vertij acut si am primit tratament cu Betarserc si Ginko Biloba si alte vitamine. Episodul s-a repetat dupa un an de zile, apoi la 3 luni (am crezut ca ma afecteaza schimbarea de anotimp), apoi a continuat descrescator la 1 luna, 2 saptamani, 1 saptamana, la cateva zile, pana cand au ajuns la cateva crize pe zi. La inceput faceam si atacuri de panica pentru ca ma speriam foarte tare, dar acum m-am obisnuit. In tot acest acest timp am fost la diferiti medici la: ORL ( nu am nimic la sinusuri), la neurologie ( tratament cu Betaserc 6 luni de zile pentru a fluidiza circulatia cerebrala), am facut tomograf - este ok, am incercat si un RMN - am rezistat doar 20 de minute numai ca nu a fost suficient (nu am mai putut sa respir si m-am panicat, sunt claustrofoba), radiografie la coloana cervicala - am spondiloza intre C4 si C5, analize la sange periodice - toate au iesit bine (fara anemie sau lipsa de ceva), psihiatrie (tratament cu Cipralex cate 3 luni de zile in 2 reprize cu pauza de 1, 5 ani). In acest moment am un tratament homeopat cu Acteea Racemosa si Discuri cervicale inceput de 2 luni de zile (am inceput cu Silicea apoi mi s-a recomandat cu Acteea racemosa). Pana in prezent nimic nu m-a ajutat, crizele continua si sunt foarte dese. Nu fumez si nici nu beau cafea. As vrea daca se poate va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, daca ma puteti indruma la vreun doctor sau daca stiti cumva care este cauza de ma simt asa de rau. Sincer nu stiu ce sa mai fac pentru ca imi afecteaza viata personala si cea sociala. Va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
26-09-2011, ora 21:45
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Care este viscozitatea singelui? Pentru ca impreuna cu viscozitatea se schimba si PH-ul. Si daca Ph-ul tinde spre acidifiere atunci singele este foarte gros ceea ce face ca circulatia si respectiv aprovizionarea celulelor creierului cu toate cele necesare scade foarte tare.
0
27-09-2011, ora 15:58
yzabela
Nu este medic/terapeut
yzabela
dc imi vine menstruatia la 2-3 luni
0
29-09-2011, ora 10:48
mganea
Nu este medic/terapeut
mganea
si eu sunt cu aceleasi simptome ca si tine, discopatie cervicala, de doi ani tot incerc sa ma vindec, nu mai stiu ce sa fac, am facut masaj terapeutic, reflexoterapie, acupunctura, dupa 3 sedinte de fizioterapie am fost si mai ametita si am renuntat, de la neurolog am primit antiinflamatoare si alanerv, de o luna am facut analize la tiroida, med.endocrin.a spus ca am stare depresiva, mi-a dat un tratament homeopat o luna de zile, astazi le-am terminat, pe mine tot asa ma doare capul, endo mi-a zis ca pana nu scap de stres nu imi trece durerea de cap.ce sa mai fac?am luat tot felul de vitamine, minerale, acum mi-am cumparat ginkgo biloba parca mi-e frica sa-l iau, a luat cineva? cum s-a simtit dupa el? astept raspunsuri.
0
12-01-2012, ora 11:21
BETTERLIFE1969
Nu este medic/terapeut
BETTERLIFE1969
Buna,
Din septembrie iau Cipralex, am luat 2 luni si Lexotan.
Problema cu ingrasatul...eu am slabit 10 kg in 3 luni, am tinut si o dieta dar am intrerupt dieta de ceva timp deoarece slabisem prea mult. Acum am o pofta nebuna de tot ce inseamna mancare mai ales dulciuri.Cred ca am pus 1 kg pe mine acum de sarbatori dar nu intru in panica inca...
Ma simt mai bine cu acest medicament dar mie cam frica sa nu raman dependenta.Eu am si hipertiroidie si sar parea ca si de acolo apar problemele.Sanatate tuturor!
0
08-02-2012, ora 18:16
Florentina Radulescu
Nu este medic/terapeut
Florentina Radulescu
Buna ziua, Simona!
Sper ca raspunsul meu sa nu vina prea tarziu!
Te-as intreba ce fel de activitate desfasori, deoarece ma gandesc ca ar putea fi vorba de ceva contracturi musculare la nivelul coloanei cervicale, care nu se vad nici la radiografie si nici la RMN. Explicatia ar fi ca datorita acestor contracturi ale muschilor paravertebrali cervicali vasele ce iriga creierul sunt usor strangulate, astfel ca nu se mai face oxigenarea la nivelul creierului si de aici si ameteala si durerea de cap. Ti-as recomanda cateva sedinte de masaj terapeutic, facut insa intr-un mod profesionist. In mod normal, rezultatele apar imediat, chiar dupa prima sedinta, daca acesta e facut asa cum trebuie!
Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  •