Dureri de cap in timpul actului sexual

27-06-2011
AlessiaOlivia
Nu este medic/terapeut
AlessiaOlivia
Buna seara! Eu si sotul meu suntem impreuna de 5 ani, proaspat casatoriti iar de 8 luni si parintii unui baietel minunat. De la inceputul relatiei noastre partea intima a fost una extraordinara, ba chiar am avut norocul sa experimentam sexul pana in ultima zi de sarcina. Dupa nasterea normala a baietelului repausul a fost cel indicat de medic, dar dupa cele 6 saptamani partidele de sex s-au rarit si micsorat, in prima instanta am crezut ca durata partidei este determinata de perioada mea de recuperare si din cauza lipsei mele de libido (specific ca si locul de munca al sotului meu se desfasoara intr-un mediu destul de stresant si am trecut printr-o perioada destul de grea si solicitanta ). De cateva saptamani totul se pare ca a revenit la normal in schimb sotul meu acuza dureri ingrozitoare de cap cu putin timp inainte de orgasm "o durere apasatoare ce se lasa spre ceafa si se intensifica la orgasm". Am citit ca sunt cazuri destul de rare dar asta se intampla zi de zi iar in aceasta seara am crezut ca ajungem la urgenta, durerea s-a intensificat timp de 5 min cu aparitia senzatiei de greata si a disparut brusc. Sotul meu are 27 de ani este fumator, are 1.87m, 105 kg, tine regim alimentar pentru ca la ultimele analize medicale efectuate in ianuarie 2011 - colesterol=266 -trigliceride=698 Ce ne sfatuiti sa facem? Este nevoie de un consult neurologic?

Va multumim anticipat!!
2 comentarii
0
27-06-2011, ora 09:49
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Ar trebui ca atunci, imediat sa-si masoare tensiunea arteriala...SIGUR ii creste brusc.

In rest, asteptati sfatul unui medic.

O zi buna.
0
27-05-2012, ora 23:07
mishka123
Nu este medic/terapeut
mishka123
Buna, ma numesc Mihai am 19 ani, Am o problema.In timpul sexsului, mea pare si miea o durere dupa cap, in partea stinga mea pare brusc parca mo lovit cineva dupa cap, mea pare cu putin timp inainte de orgasm, amu nici nu fac sex, ca mie frica, sa nu apara earasi durerea, da probleme cu tensiunea am.Puteti sani spuneti ce inseamna asta.Poate imi scrieti, si medicamente, ca la spital mi rusine sa ma duc.Astept raspunsu Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cefaleea sexuală - durerea de cap legată de actul sexual
  •