Dureri de cap

30-09-2009
Adyna24
Nu este medic/terapeut
Adyna24
Buna ziua,

Am 23 de ani si de 4 zile am o durere ce cap constanta, in primele 2 zile de la tample si peste frunte, iar apoi doar in partea stanga la tampa si spre urechea stanga. Am avut pentru o zi si o sensibilitate a pielii de la tampla si obrazul stang. In acest monet doar durere moderata de cap (tampla stanga) si o roseata la ochiul stang cu o mica usturime.
Ce ar putea fii? Ce trebuie sa administrez? Tin sa mentionez ca am mai avut dureri de cap, dar care dupa 1-2 zile dispareau, tot peste frunte si la tample. Ar putea fii o raceala sau din cauza administrarii indelungate de Ac (3 ani Marvelon)?

Va multumesc.
3 comentarii
0
02-10-2009, ora 06:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa fie o raceala dar daca aceste dureri nu apar pentru prima data cred ca o perioada ar fi bine sa intrerupi contraceptivul.Daca nu ai de gand sa faci un copil pune-ti un sterilet ; nu are hormoni, nu este toxic in timp, nu-ti da dereglari hormonale, nu mai ai grija pilulei si poti ramane oricand insarcinata dupa ce-l scoti.Ar fi bine sa te vada si un neurolog daca durerea persista, se intensifica si nu cedeaza la antalgice obisnuite.Numai bine!
0
25-10-2009, ora 14:40
deedee02
Nu este medic/terapeut
deedee02
Buna ziua...mama mea are de ceva timp niste dureri de cap ingrozitoare...si ziua si noaptea. cu stari de voma. ce ar putea fi?este grav? a suferit 2 depresii... si si a facut mai demult un rmn (parca), , , in care s au vazut niste mici leziuni pe creier... ma tem sa nu fie tumoare... astept raspuns...va multumesc.
0
06-07-2011, ora 19:15
lidiuta86
Nu este medic/terapeut
lidiuta86
buna ziua am si eu o rugaminte la doamna doctor daca poate sa imi raspunda!..mama mea are dureri zilnice de tampla daca nu dureri apasari..tin sa precizez ca are si spazmofilie e din aceeasta cauza ?ce se poate face ?va multumesc anticimpat..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •