Dureri de cap, urechi infundate

29-08-2008
monika_cu_k
Nu este medic/terapeut
monika_cu_k
Buna ziua,

De cate va luni ma confrunt cu o serie de probleme: 1. dureri puternice de cap (in zona cefei, ca si cum ar fi amortit locul, pe partea de sus a capului, dar si in partile laterale, la tample, ca si cum ceva ar strange capul) care dureaza uneori si zile, cu variatii in ce priveste intesitatea, dar fara a ceda la vreun medicament (nurofen, algocalmin, aulin, antinevralgic); 2. urechile imi sunt infundate ( senzetia pe care o are cineva cand urca, cand merge la munte), respir cu dificultate, parca nu ar ajunge suficient aer in palmani; 3. cateva din degetele de la maini si picioare amortesc si de invinetesc. Am fost la consult neurologic, am facut tomografie creniana, si radiografie cervicala, dar totul a fost ok, nu a putut fi depistata cauza problemelor descrise.
Sper ca cineva sa imi poata da o lamurire.
Va multumesc.
3 comentarii
0
18-09-2009, ora 12:42
dienuka
Nu este medic/terapeut
dienuka
Buna ziua!
Am exact aceleasi simptome ca si dumneavoastra. Eu am fost diagnosticata si cu spondiloza cervicala si cu anxietate. Am fost la neurologie si eu insa nu mi s-a facut tomografie. Nici nu stiu ce sa mai cred...e cumplit!
0
03-02-2014, ora 12:24
peiculacramioara
Nu este medic/terapeut
peiculacramioara
buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta, am mari dureri de cap si urechi infundate, stiu ca am o sinuzita mai veche cronica si o punga de puroi in obrazul drept, am tot fost la diferite consultati, si urmat diferite tratamente, dar toate tratamentele urmate au avut efect pe moment, ce sa fac? unde sa merg sa ma poata vedea cineva, in speranta ca o sa urmez un tratament care sa aiba eefect mai lung daca altfel nu se poate macar sa nu mai fiu nevoita sa merg tot timpul la diverse clinici unde mise intanpla tot timpul la fel, dupa tratament durerile revin.
0
04-02-2014, ora 17:54
SecondChance
Nu este medic/terapeut
SecondChance
Acum 2 ani am avut si eu o problema si sufleteasca si de sanatate si medicina alopata nu a putut sa ma ajute cu nimic, doar credinta puternica in Dumnezeu la care ma intorsesem. Si Dumnezeu m-a indrumat catre medicina naturista, am cercetat pe internet articole in limba engleza simpomele mele, despre durerile de cap, inflamatii cerebrale, edem cerebral, meningita, imbunatatirea activitatii creierului, a memoriei si concentrarii, anxietate, depresie. Si in urma cautarilor mele am gasit si am luat urmatoarele plante, substante antiinflamatoare in capsule naturiste: curcumin, bromelaina si quercitina, vitamina C si Zn, ulei de frunze de maslin, ciupercile chinezesti reishi.

Toate bolile inclusiv cancerul pleaca de la un sistem imunitar slabit si asa am luat si produsul natural SystemWell de la Nature's Way se gaseste la farmacie ca si celelalte suplimente naturale pe care le-am enumerat. M-a ajutat si gingko biloba, si uleiul de peste. Le-am comandat de pe cel mai mare magazin online de produse naturale din USA, www.iherb.com, pentru ca daca le luam din farmacie le luam la pretul de 3 ori mai mare. Dar chiar si asa, luat de la farmacie SystemWell de exemplu costa 50 de lei, nu stiu daca este foarte mult pentru sanatate dar mai trebuie si alte produse, eu am luat multe in paralel, cate 5-6 capsule din toate cele mentionate plus altele, in cateva luni am luat foarte multe capsule naturale cu proprietati antiinflamatoare si au avut efect mare la mine, am putut si eu sa ies iarna afara fara dureri de cap, m-a bucurat, fara electrocutari scurte in spatele capului si fara senzatia de edem cerebral, de presiune in spatele capului, plus celelelate efecte benefice si fara nici un efect secundar. Doamne ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Urechi înfundate
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •