Dureri coloana la atingere

13-10-2013
nitnelav
Nu este medic/terapeut
nitnelav
Buna ziua. De 2-3 saptamani am o durere surda in zona coloanei toracice (L10-L12 mi a spus doctoral de familie). Durerea este prezenta la apasare si miscare in lateral sau cateodata a bratelor. Mentionez ca durerea este relativ mica care ma deranjaza mai mult psihic. Pentru ca nu o pot explica. Am facut o radiografie la spitalul militar. Doctorul neurology, dupa ce a vazut radiografia, mi ai spus ca ar fi de la statul la birou dar, ca sa mi scoata alti gargauni din cap m a trimis sa fac un RMN. Durerea nu cedeaza si mi e teribil de frica intrucat acum cativa ani tatal meu a murit de cancer, metastaziat in zona coloanei. RMN ul il fac abia pe 18.10, dar pana atunci nu mai am chef de nimic. Sunt intr o depresie totala, chiar daca cu o zi inainte va fi ziua mea de nastere nu ma pot concentra la nimic. Nu mai pot sa ma linistesc, sa dorm sau sa ma simt bine cu familia. Am citit tot felul de articole pe net dar nu am gasit nicaieri simptomalogia mea. As vrea sa STIU ce se poate intampla. Nu mai am rabdare pana pe 18. Va rog, daca sunt persoane specializate sau care au trecut prin asa ceva sa mi raspunda. As mai vrea sa adaug ca am impresia (nu stiu sigur daca asa s-a intamplat) ca m am lovit cu spatele de un geam (fereastra) dar nu mi mai amintesc exact. Si... imi pare ca durerea s a extins, parca zona este mai mare cu durere mai mare. Va multumesc anticipat si astept easpuns!!!
5 comentarii
0
13-10-2013, ora 17:46
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
L este de la lombara, nu toracala..teama dvs este data de moartea tatalui..si de aici toate celelelte simptome.. va sugerez sa mergeti la psiholoterapeut unde veti gasi puterea sa nu mai aveti astfel de stari
0
13-10-2013, ora 17:57
nitnelav
Nu este medic/terapeut
nitnelav
Multumesc! Cautam raspunsuri date de cineva care s a confruntat cu asta!
Sau un medic specialist.
Oricum... Eu iti multumesc!!!
0
14-10-2013, ora 09:48
nitnelav
Nu este medic/terapeut
nitnelav
Nu se pricepe nimeni sa dea un raspuns?
Nu s a lovit nimeni de problema asta?
0
16-10-2013, ora 14:24
nitnelav
Nu este medic/terapeut
nitnelav
Va rog!!!
Am nevoie de un raspuns!
0
16-10-2013, ora 19:37
nitnelav
Nu este medic/terapeut
nitnelav
Revin cu alte detalii. Se pare ca durerea este de la un nerv. Simt acea durere de nerv cu radiere locala si mai puternica.
Am dormit zilele trecute pe o saltea pneumatica si mai simt o durere mai jos in zona 'salelor'.
Astept un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.