Dureri ale abdomenului inferior dupa actul sexual

04-03-2010
pisi76
Nu este medic/terapeut
pisi76
Buna ziua
Sunt insarcinata in saptamana a 10 si am dureri la nivelul abdomenului inferior la putin timp dupa actul sexual. Durerea este mai mare in momentul golirii vezicii urinare in ambele parti corespunzatoare ovarelor. Am avut aceste probleme si inainte de sarcina insa, desi am fost la ginecolog si inainte de sarcina nu am fost lamurita cum pot scapa de aceasta neplacere. Am facut urocultura si aceasta este sterila. Initial am fost suspectata ca as avea cistita. Ciclul menstrual se intindea pe o perioada destul de mare insa nu aveam sangerari intre ciclurile mensturale. Acum astept sa vad care este rezultatul testului Papanicolau si al secretiei. Imi este teama ca acest lucru sa nu afecteze sarcina, deoarece anul trecut am nascut prematur la 26 de saptamani din cauza incompetentei colului uterin (copilul a murit la trei saptamani de la nastere).
Puteti sa-mi dati unele lamuriri despre ceea ce ar putea determina aceste dureri.
Cu multumiri,
2 comentarii
0
04-03-2010, ora 12:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sexul in timpul sarcinii dauneaza copilului in foarte multe privinte, mai ales la psihic si comportament. Ar fi bine sa renunti la el in intregime pe perioada sarcinii si alaptarii.
0
04-03-2010, ora 12:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si asta cu atat mai mult din cauza ca ti s-a intamplat ce s-a intamplat deja in trecut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul