Dureri abdominale

08-05-2014
puiugeorgeta
Nu este medic/terapeut
puiugeorgeta
Am o fata are 13 ani( fara o luna )si se plange foarte des de dureri abdominale. Ne confruntam cu aceasta problema de 2-3 ani, am fost la diversi medici am ajuns si la urgenta, nimeni nu are diagnostic. Mi se spune ca nu are nimic.Analizele la sange si urina sunt ok. In luna noiembrie am facut si un eco abdominal. Ovarele erau pline de foliculi( copilul inca nu are menstruatie ) iar la colicist se vedea ceva mal. Mi s-a recomandat atentie sporita asupra igestiei, fara medicamente. Mentionez ca nu are o alimentatie bogata in grasimi iar cipsurile sau dulciurile sunt foarte rare. Acum de aproximativ o saptamana au reaparut durerile (in special in stanga buricului spre jos ) dar imi spune ca durerea se duce si in spate spre coloana. Intrebarea mea este unde ar trebui sa merg, ce fel de medic ce fel de teste sa fac. Multumesc.
5 comentarii
0
09-05-2014, ora 02:19
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Cred ca ar fi bine sa va adresati unui medic gastro-enterolog.
Acesta poate lua in calcul o colonoscopie si la nevoie
un CT abdomono-pelvin care pot da o solutie problemei dumneavoastra.
Cu stima:
dr Petre Muresan
0
09-05-2014, ora 08:20
puiugeorgeta
Nu este medic/terapeut
puiugeorgeta
Multumesc. O sa iau in calcul sfatul dvs.
0
29-06-2014, ora 17:12
gabymircea
Nu este medic/terapeut
gabymircea
Buna ziua.De vreo 3-4 zile am o durere in partea stg a abdomenului inferior, in zona ovarului;am fost acum 2 zile la urgente mi s-a facut eco endovaginal si pelvic;e totul in regula.Vreau sa mentionez ca am fost operata de carcinom de col uterin 1b1 in 2011 ianuarie;(histerectomie radicala cu pastrarea ovarelor )pana in prezent totul este bine, nu au aparut complicatii, rezulatatele la ecografii, tomograf si rmn sunt fara probleme.F rar folosesc un produs laxativ, doar cand ma simt constipata mai tare;saptamana trecuta am luat 2 linguri din acest produs, iar apoi a doua zi am inceput sa am aceasta durere in partea stg.Durerea o simt doar la palpare asa, cand stau pe scaun sau intinsa nu simt durere;la mers simteam un pic;nu am avut febra, scaunul e normal fara sange;nu am durere la defecatie;urinez normal;acum durerile s-au mai diminuat, iau un medicament pt evacuarrea gazelor din intestin(asa au zis medicii la urgente ca e posibil sa fie din cauza gazelor.E posibil sa fie din aceasta cauza?sau poate fi deasemenea o, , raceala" la intestine??e posibil sa fi luat prea mult din acel produs laxativ?Uneori se aud acele, , bolboroseli"in intestin in acea zona.
As dori parerea unui specialist daca se poate.
Va multumesc.
0
30-06-2014, ora 13:18
yeah123
Nu este medic/terapeut
yeah123
Gaby da-mi voie sa iti spun ca esti unpic cam nesimtita. Femeia a facut topic special pt fata ei care se pare ca are probleme ce medicii nu ii dau de cap. Sa vii tu si sa postezi in topicul ei in care femeia asteapta sfaturi de la profesionisti mi se pare o lipsa de educatie chiar si pe un forum. Asa cum altii deschid topicuri asa poti deschide si tu unul. Eu ti-as sterge comantariul imediat fara sa stau pe ganduri. Fa topic separat
0
30-06-2014, ora 13:37
gabymircea
Nu este medic/terapeut
gabymircea
Buna ziua, imi cer scuze;nu am postat acest mesaj cu rea intentie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •