Dureri abdominale-copil 7 ani

28-11-2013
MIHAELA-9
Nu este medic/terapeut
MIHAELA-9
BAIATUL MEU de 7ani in urma cu 3ani a fost tratat de CANDILOBACTER si in urma ac.bacterii a ramas cu fffoarte mare sesibilitate intestinala-colon iritabil, uneori constipatie, digera greu mincarea si dureri de burta -uneori-acum3zile in interval 3ore a vomat de4ori si dereri fffoarte mari de burta, frisoane, -la spital s-a facut eco abdominal -care nu a aratat nimic in neregula { s-a exclus posibilitatea unei apendicite] LA palpare abdominala totul bine, scaun normal', voma a fost mincare nedigerata [ NU VERDE} pulmonar normal, sumar urina normal- dar el la ora actula acuza dureri de burta de intensitate medie la intervale scurte de timp [SPASME], fara grata fara febra fara voma, fara diaree-este pe regim-la analizeLYM#0.53, LYM%5.8 MPV 8.0, NEU#8.25, NEU% 90.2- VA ROG SA-MI SPUNETI CE AR putea fi cu aceste dureri persistente si ce ar trebui dat-medicul a oscilat intre1-viroza intestinala 2-indigestie 3-microb intestinal. acum ia NO-SPA, NEXIUM, SI 5zile 1tb.NUROFEN SI REGIM ALIMENTAR+ceaiuri.
2 comentarii
0
29-11-2013, ora 09:07
Dr. Macovei Catrinel
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
Dr. Macovei Catrinel
Buna ziua,
daca nu are febra ci doar tulburari de digestie (bacteriile patogene din tubul digestiv se evidentiaza la coprocultura), puteti face tratament 10-14 zile cu probiotice gen Linex sau Eubiotic, mai ales daca a facut tratamente antibiotice in ultimii ani si nu ati asociat in timpul si dipa ele aceste probiotice. Este bine sa faceti si un examen coproparazitologic, 3 probe, daca nu ati facut deja.
0
29-11-2013, ora 14:56
MIHAELA-9
Nu este medic/terapeut
MIHAELA-9
Va multumesc frumos pt raspuns-dar antibiotic nu a mai luat decit acum3ani ptr bacterie si am facut cure de3ori chiar4 cu lactobacili-prebiotice[ BIOSAN] IAR DE AZI AM INCEPUT DINOU, urmind sa-i fac analiza la scaun-coprocultura-ptr a nu fi vorba de vreo bacterie-microb intestinal fiindca ptr viermi a iesit negativ-ce ma mai sfatuiti sa fac-multumecs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •