Dureri

25-08-2009
andrei_ionescu
Nu este medic/terapeut
andrei_ionescu
Buna ziua,

De aproximativ 1 luna am inceput sa simt ca urechea stanga imi e putin infundata, si simteam o mica presiune inauntru. Am fost la un cabinet particular si am primit sa iau voltaren rapid si diclofenac gel, am urmarit cam 1 saptamana jumatate tratamentul si se pare ca s-a ameliorat, dar apoi a aparut din nou cu aproximativ acelasi simptome. Simt o mica presiune inauntru urechii si o durere infundata slaba, cateodata mici intepaturi care dureaza cateva secunde, iar cateodata si nara stanga imi este infundata. Exista si perioade cand nu simt absolut nimic, in special in timp ce mananc sau vorbesc mult.

Care sa fie problema? Urmeaza sa merg la un consult ORL la spital, dar as dori sa stiu si parerea dumneavoastra, in special al domnului dr. Flueraru Valeriu, pt. ca vad ca a ajutat pe multi pe acest forum cu sfaturile dansului.

Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
25-08-2009, ora 12:37
andrei_ionescu
Nu este medic/terapeut
andrei_ionescu
P.S. Mentionez ca inainte de aparatia simptomelor am facut baie intr-un strand termal si mi-a intrat apa in ureche, dar la consult doctorul ORL a zis ca nu am dop de ceara sau ceva de genul, desi mi s-a parut destul de superficial cum m-a consultat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.