Dureri abdominale insuportabile imediat ce mi se termina menstruatia

12-03-2007
andrada_a
Nu este medic/terapeut
andrada_a
De aproximativ 2 ani am dureri abdominale insuportabile imediat ce mi se termina menstruatia..Am urmat multe tratamente injectabile, antiinflam., hormonale, antibiotice. In decembrie anul trecut in urma unui control( mi s-a spus ca acele chisturi ar fi cauza durerilor) m-am operat de chist ov.(ovarul strang, drept si desfundarea trompelor), analizele hormonale au fost bune.Daca in anii trecuti durerile erau sporadice acum mai am putin si clachez. Ma puteti indruma catre un medic care ar putea sa-mi rezolve probl.?
2 comentarii
0
04-06-2007, ora 00:00
manuela12
Nu este medic/terapeut
manuela12
si eu sufar de aceleasi dureri imediat ce sa termina menstruatia.Am fost la mai multi medici si toti imi spun ca nu am nici o boala.Nu stiu ce sa mai fac unde sa mai merg.La inceput durerile erau sporadice dar acum sunt de lunga durata si insuportabile.As dori daca stie cineva sau a urmat un tratament.
0
07-01-2010, ora 22:13
mariana22.67
Nu este medic/terapeut
mariana22.67
Sufar si eu de aceeiasi boala"dureri abdominale groaznice dupa ce se termina menstruatia", am facut foarte multe investigatii, la foarte multi medici de diferite specialitati, dar nu s-a rezolvat nimic.cea mai importanta investigare a fost operatia laparoscopica facuta de doctorul Bogdan Marinescu in urma careia mi-a spus ca nu am nimic organic.Daca ati rezolvat problema, va rog din tot sufletul sa-mi transmiteti si mie un raspuns -*


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •