Dureri, nu stiu ce sa mai fac

14-04-2010
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
Salutare, tot eu va deranjez.
In urma cu 4 luni am fost internat In spital cu pneumonie. Dupa externare intepaturile din spate nu au disparut. Nici macar azi la mai bine de 4 luni de la externare. Din nou, in urma cu 3 sapt am fost intenat cu pietre la rinichi.
In continuare am dureri si intepaturi in stanga fata jos urcand pana sub coaste, in spate jos ducand spre fund in jos. In truna ma bolboroseste/ghioraie in stanga jos. Eu cred ca ar putea fi o problema la colon. Durerile si intepaturile se extind in picior, in piept fata/spate si mana stanga.
Nu stiu ce sa mai fac.
radiografie la plamani nu am putut sa mai fac ( facand una in ultimele 4 luni ), EKG normal, la ecografia toracica mi s-au gasit doar pietre la rinichi. De 2, 7. Colonul nu poate fi inspectat la ecografia toracica ?
Imi este tot mai frica, nu stiu ce analize sa mai fac.
1 comentarii
0
18-04-2010, ora 12:13
ddiana
Nu este medic/terapeut
ddiana
Probabil ati vrut sa spuneti ca vi s-a facut ecografie abdominala, pentru ca la ecografia toracica nu se vede decat inima. Pentru colon nu exista ecografie. Puteti sa faceti o tomografie sau o colonoscopie. In speranta ca v-am putut fi de folos, va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici