| |
|
|
|
| |
Durerea de spate cu diaree si greata
|
|
Autor: adriana1987 |
Data: 09-11-2008 |
|
Acum un an de zile am avut un drum cu masina foarte lung si am ramas cu o durere de spate la "noada fundului". Nu pot sta jos foarte mult,dar nici in piceoare. De vreo cateva zile am o diaree foarte urata cu dureri de abdomen si greturi. Nu stiu care e prolema. Va rog sa ma ajutati. |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara -
Medicina de familie ,
Erbiceni, Iasi |
Data: 09-11-2008 , ora 12:48 |
|
Durerea de spate nu are nici o legatura cu diareea care o ai acum.Du-te la farmacie si cumpara-ti o cutie de Ercefuryl si trei folii de Tetraciclina. Ia ercefuryl 1 capsula la 6 ore si 2 capsule de tetraciclina la 6 ore, si chiar dupa a doua doza diarea va disparea.Tine regim, astazi fa-ti pilaf cu orez, consuma banane, mere.Abtine-te de la cafea, ciocolata, sucuri de fructe.Pentru durerea de spate adreseaza-te unui reumatolog.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 610 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Doar la cabinetul nostru puteti beneficia de preturi cu totul speciale pentru ochelari. Contacteaza-ne acum!
OFTALMOLOGIE, OPTICA MEDICALA TECUCI SI BARLAD
0236.810.091, 0335.414.513
Nu mai reusiti sa faceti fata stresului? Uitati de insomnii, depresii si anxietate cu ovaz verde! E cel mai hranitor aliment al sistemului nervos.
de la 50 RON/cutia
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic