Durere toracica care apare la respiratie

29-03-2009
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
Simt o durere in zona stanga..apare la respiratie.. si sunt momente cand e foarte puternica. Am 23 de ani nu fumez, nu beau cafea. Am facut ekg pentru ca am avut niste probleme cu palpitatii si nu a iesit nimic la inima. Starea mea e buna, nu am febra, nu tusesc, respir uneori greu, si ma simt obosita. Durerea nu e doar intr-un singur loc..merge si spre spate..uneori spre umar si in piept. Nu pot sta culcata ca e mai puternica. Ce as putea face ? Poate fi de la plamani? Care ar putea fi explicatiile si ce analize ar trebui sa fac?
3 comentarii
0
16-04-2009, ora 01:14
JJ
Nu este medic/terapeut
JJ
Buna Angerona!Din pacate ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine, cu mentiunea ca in momentul in care apas pe zona stanga, mai jos de clavicula simt o durere puternica.Am fost la un cabinet unde, dupa ce am explicat ce simt si cum, mi s-a spus ca am facut o intindere musculara de la alergat, mi s-a recomandat sa renunt la alergat pentru cateva zile(5 la numar), iar in caz ca nu imi trece durerea sa cer si o alta opinie.Asa ca pentru vineri am programare la un medic generalist.Pana atunci ii dau cu ceaiuri multe si incerc sa stau cat mai mult in pat, la odihna.Ne vedem sanatosi vineri seara cu vesti proaspete.Numai bine!
0
17-04-2009, ora 23:21
JJ
Nu este medic/terapeut
JJ
Buna!Asa cum am promis revin cu stiri.Medicul generalist mi-a dat acelasi diagnostic, intindere musculara.Trebuie sa continuu cu aplicarea pe zona afectata a cremei Ben-Gay, sa iau ceva pt durere si sa am rabdare ca o sa treaca.Ma bucur ca nu am nimic la inima.Un Paste fericit si numai de bine!
0
18-04-2009, ora 11:03
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
si la mine se pare ca a fost un junghi toracici, deoarece era doar la respiratie..deci nimic cu inima. Multumesc pentru informatii. Sarbatori fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: