Durere toracica, stern.

15-10-2012
mircea90
Nu este medic/terapeut
mircea90
Buna seara, de cam o luna de zile prezint si eu o durere neobisnuita, nu foarte tare, nu apare de la efort ci pur si simplu spontan, ca stau ca merg, si sunt momente in timpul zilei cand nu ma doare. Am fost acuma 3 sapt la un doctor si mi-a spus ca am laringo traheita acuta (ceva de genul) nu prezentam febra si mi-a dat un tratament cu nu mai stiu ce exact, o sapt am stat acasa si m-am simtit bine, inca o sapt tot ibne dupa care durerea a reaparut.
Nu stiu exact ce sa fac, adica nu tusesc decat rar si nu simt neaparat durerea cand tusesc. Atunci cand inspir la maxim sau expir la maxim(ca sa spun asa) simt acea durere pe mijloc pe stern.
Aveti vreo idee ce sa fac? Poate sa ma limitez fara antibiotice? Am fost cam 'problematic' lunile astea si am slabit tare poate vreun remediu natural sau daca nu sa ma indrumati catre un medic ceva.
2 comentarii
0
15-10-2012, ora 21:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Consulta si un gastroenterolog, poate ai (si) hernie hiatala.
Sanatate!
0
16-10-2012, ora 14:17
mircea90
Nu este medic/terapeut
mircea90
Am 17 ani, ma indoiesc ca am hernie, chestia e ca am fost la un medic gastroenterolog si am luat tratament pentru reflux gastroesofagian dar asta inainte sa am durerile toracice, adica cat m-am simtit bine si cum am mai precizat m-am simtit rau-bine-bine-rau si tot asa...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.