Durere repetata in gat

18-12-2011
daniela_pop
Nu este medic/terapeut
daniela_pop
Acum o saptamana am prezentat semne de raceala, respectiv secretii nazale abundente, durere in gat la inghitire. Am luat strepsils si am baut ceai cald. A doua zi mi s-au infundat urechile (acum un an de zile am avut o forma usoara de otita), am luat sinupret, dupa aproximativ doua zile mi s-au desfundat urechile si a disparut durerea din gat, dar a inceput o tuse seaca foarte puternica. Aveam o senzatie acuta de iritatie in gat, la fiecare inspir/expir simteam nevoia sa tusesc. Am luat sirop de iedera, a disparut si acest simptom, dar de aseara iarasi a inceput durerea in gat, pe care o simt si la inghitire, si cand rad sau incerc sa zambesc, ca si cum mucoasa s-ar intinde si ma doare.
Nu inteleg de ce a reaparut aceasta durere si cum pot scapa de ea, pentru ca vad ca la strepsils si alte drajeuri asemanatoare nu a mai cedat acum.
1 comentarii
0
19-12-2011, ora 13:45
Edith Moldovan
Identitate neconfirmată
Edith Moldovan
Poti incerca Citrosept.Sunt ceva picaturi de grapefruit cu concentratie de 80%.Sun putin amare dar au efect.Am luat si eu si ma simt mult mai bine.M-am cam saturat de antibiotice si am vrut sa incerc ceva naturist.Doza recomandata este de 4-5 picaturi dar eu am luat si mai multe.Depinde cat rezisti la amar.Sper sa-ti foloseasca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.