Durere pulpa superioara

01-02-2011
laddu
Nu este medic/terapeut
laddu
Buna ziua,

De cateva zile (mai exact vreo 4) ma doare partea superioara a pulpei pe interior, picorul stang si cateodata drept. Imi este destul de greu sa explic zona, profan fiind in termeni medicali. Cel mai bine as localaliza-o in stanga scrotului. E aproape permanenta cu intensitate diferita pe parcursul zilei. Apare cateodata si la piciorul drept.

Durerea are un caracter surd, cateodata ma arde, cateodata e rece. As vrea sa merg la doctor dar nu stiu la ce specialist sa apelez..

Multumesc anticipat.
6 comentarii
0
02-02-2011, ora 01:51
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Pot fi zeci, sute de diagnostice diferite. Nu ne-ati precizat detaliile capitale: sex, varsta, greutate, profesie si sporturi, antecedente traumatice, vasculare, neurochirurgicale, metabolice, inflamatorii-reumatologice etc etc.
Daca veti comunica aceste detalii, impreuna cu localizarea anatomica a problemei, legatura cu efortul si cu caldura, etc etc, vom putea avea un minimum de informatii necesare orientarii D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-02-2011, ora 09:52
laddu
Nu este medic/terapeut
laddu
Buna ziua,

Sexul banuiesc ca se subintelege. Din cate stiu femeile nu au scrot. Varsta 25 de ani, ~90kg, lucrez in IT, deci mult la birou, sport mai rar :). Nu am antecedente de niciun fel.

Zona, asa cum am scris si in primul post, este greu de explicat in termeni medicali. Cel mai bine as localaliza-o in stanga scrotului.

Multumesc
0
02-02-2011, ora 10:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Din ceea ce relatati putem banui vreo 10.00 de afectiuni, de la hernie inghinala la varicocel, de la inflamarea ganglionilor la varice (crosa safenei), de la leziunea iliopsoasului la infectii abdominale, de la necroza capului femural la sinovita reumatoida..
Incercati pentru inceput un consult la chirurgul generalist.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-02-2011, ora 10:01
laddu
Nu este medic/terapeut
laddu
Multumesc, voi merge la consult.
0
08-02-2011, ora 11:22
laddu
Nu este medic/terapeut
laddu
Buna ziua, Multumesc pentru raspuns.

M-am documentat un pic (google body) si as putea localiza durerea ca fiiind in zona muschilor adductor longus si/sau gracilis.

Durerea apare in special cand stau intins, sau mai mult timp pe scaun. Ma doare mai tare cand stau picior peste picior (in stil masculin, nu cum stau femeile picior peste picior). Ieri nu m-a durut in timpul zilei, m-a durut seara si doar piciorul drept, acum, in timp ce va scriu, ma dor ambele picioare.

Ca sa detaliez senzatia: seama un pic cu senzatia de febra musculara, acum spre ex am impresia ca ma frige. Nu imi explic de la ce ar putea fi.

Multumesc
0
11-05-2023, ora 00:57
Baciubobo
Nu este medic/terapeut
Baciubobo
Bună! Oare cum ai rezolvat?

Tânăr, 25 ani. Începând din decembrie ca urmare unui tratament cu antibiotic recomandat de medicul orl am dezvoltat o constipație relativ urâtă care ar fi dus la o prostatita nebacteriana. Ca urmare am urmat în tratament cu niște supozitoare deprox și proxellan plus capsule prostata g80 plus diferite probiotice și sport. Constipația a fost rezolvată. Însă din decembrie totul a început cu niște usturimi pe pulpe, durere în pulpă stânga cu radiere în testicul stâng. Medicii urologi la care am fost sunt siguri ca urmare a uroculturii, analizelor de sânge și a spermoculturilor ca ar putea fi afectat nervul sciatic și de acolo ar fi durerile sub fund și durerea în testicolul stâng la stat pe scaun. La mers nu exista probleme decât poate mici jene la atingerea lenjeriei de picior. Medicul urolog mi a recomandat un rmn sacrolombar pentru ca a văzut și o lordoza.
Ce păreri aveți? Mulțumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: