Durere profunda in zona inghinala dreapta

06-09-2005
tavi
Nu este medic/terapeut
tavi
Stimati domni(e), am de cativa ani o durere profunda in zina inghinala dreapta. In copilarie am suferit o operatie de apendicita in forma acuta aproape de peritonita.
Am facut o ecografie la un cabinet privat si diagnosticat cu hernie inghinala. Consultat de medicul chirurg diagnosticul a fost infirmat. Asa ca nu mai stiu in ce parte sa o iau. Problema s-a agravat in ultima vreme, durerile sunt mai puternice si au aparut o serie de simptome ciudate, gen tremura picioarele (aproape nu mai ma sustin), urinare la interval de 10-15min dar numai in perioda de criza (adica cand durerile se intensifica), o senzatie de panica, transpiratie, nu apar senzatii de voma.
Daca se poate un sfat,
cu stima
tavi
3 comentarii
0
06-10-2005, ora 00:00
MonaMD
Identitate neconfirmată
MonaMD
Incercati sa cereti parerea unui alt chirurg. Cel pe care l-ati consultat v-a explicat de ce a infirmat diagnosticul de hernie inghinala? Ce analize ati facut atunci?
0
10-10-2005, ora 00:00
tavi
Nu este medic/terapeut
tavi
Multumesc pentru raspuns, doctorul nu mi-a dat explicatii dar din cate am auzit este un chirurg foarte bun. Asa ca nu mi-am permis sa ii mai cer si detalii. Am facut toate analizele de sange exceptand calcemia. Au iesit foarte bune. Si totusi durerea persista. Am auzit ceva de aderente, pot sa creeze asemenea dureri persistente? Zona respectiva e foarte usor bombata, nu prezinta o "umflatura suspecta".
In ce parte sa o mai iau?
Cu stima,
tavi
0
24-08-2011, ora 16:41
Mariana53
Nu este medic/terapeut
Mariana53
am fost operata acum 4 ani de neo col uterin, am facut citostatic si radioterapie iar dupa 2 ani au inceput sa mi se umfle picioarele de la genunchi in sus si nu stiu care este motivul am facut ECG si nu prezint nereguli la ficat si rinichi in schimb am prea multe batai la inima pe minut 130.Va rog sa imi raspundeti daca se poate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremurături apărute din senin - cauze posibile
  • Febră și urinări frecvente - ce ar putea fi
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Tremurături ale mâinii la tineri - cauze și boli posibile, evoluție
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •