Durere picior drept

20-07-2011
kyraiden
Nu este medic/terapeut
kyraiden
Buna ziua.Numele meu este Stoica George, am 25 de ani, 73 kg, 1.73 m, sex masculin, ocupatie profesionala: operator calc(in mare parte a zilei stau la birou), iar antecedente de genul nu imi aduc aminte sa fi avut.

As avea si eu o intrebare legata de o problema care o am de 3-4 zile. Este o problema ortopedica dar cineva mi-a sugerat ca ar putea sa fie defapt sindrom compresiv lombar. Ma dor muschii piciorului drept sau asa cel putin este senzatia. In primul rand este vb de muchiul fesier care ma inteapa ca si cum as fi primit un sut tare in fund, apoi durerea coboara pe picior la gamba. Muschiul acesta zici ca sunt strans de o menghina. De asemenea si incheieturile ma dor(laba piciorului cat si cea din spate la genunchi). Aceasta durere apare cand fac miscare, de exemplu cand merg. Senzatia mai apare si ca o furnicatura la nivelul muschilor mentionati cat si in talpa.

Mentionez ca inainte de aceasta problema am jucat tenis de pecior, dar nu am cazut sau m-am lovit intr-un fel.
Daca este vb de aceasta situatie si trebuie sa am o consultatie neurologica, imi puteti sugera un sediu unde as putea sa vin?
Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.