Durere perineana...

24-02-2008
shutz
Nu este medic/terapeut
shutz
Daca se gaseste cineva avizat sa imi dea un raspuns va rog sa ma ajutati...

Cam de 2 ani am inceput sa simt "cateodata" o durere undeva intre anus si scrot sa zic asa... am inteles ca zona se numeste perineu. Mai exact am dureri cand ma ridic din statul in vine, sau cand stranut... sau cand sar de la inaltimi mici (3-4 trepte). Durerile nu se manifesta de fiecare data, dealtfel nu pot spune ca este o durere in deplinatatea cuvantului ci mai degraba o "incordare" foarte puternica a unui muschi cred... care duce la un disconfort puternic.

Mentionez ca am 26 de ani si odata cu aceste dureri a aparut si o scadere considerabila de libidou sau dorinta sexuala...

Ce credeti poate fi vreo legatura intre cele doua, sa ma ingrijorez? sa consult vreun medic? Daca da... ce fel de medic?

Va multumesc!
1 comentarii
0
11-03-2008, ora 00:00
daniela
Nu este medic/terapeut
daniela
Eu teas sfatui sa mergi la genecolog cam aceleasi simtome leam avut si eu si am descoperit ca aveam un chist de marimea unui mar mi lau extas prin aspiratie fara taeturi ci numai cu trei gauri mici in burta. bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici