Durere pelvina, ajutor va rog :((

11-11-2008
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
ma doare tare in dreapta jos, de vreo o saptamana, dar nu in continuu doar din cand in cand. m-a durut mai tare in ziua 14 a ciclului si vreo 3 zile dupa asta si am presupus ca e ovulatia. dar m-a durut si aseara in timpul contactului sexual, un pic. si am citit acum pe net despre boala inflamatorie pelvina... sa fie asta? nu am decat un singur partener sexual, care nu are niciun simptom de nimic. sau sa fie anexita? ce trebuie sa fac si sa iau? am auzit ca sunt complicatii foarte mari la anexite si boala inflamatorie pelvina. nu am facut apendicita niciodata. acum nu ma mai doare, decat un picut aseara. si poate un pic vag m-a durut la urinare. va rog ajutati-ma pt ca sunt speriata. o fi stressul de vina?
4 comentarii
0
11-11-2008, ora 13:20
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
mergi al un ginecolog, nu cred ca stresul e de vina.Probabil o anexita, o raceala la un ovar...
0
11-11-2008, ora 15:39
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
pai si ce tratament ar fi... daca chiar e anexita. sa iau aulin sau ceva antiinflamatoare? sau antibiotic. daca iau zinnat e bine? ca trebuie sa l iau pentru o infectie in gat. ajuta si daca e o infectie ovariana?
0
11-11-2008, ora 19:33
Lorenaa
Nu este medic/terapeut
Lorenaa
nu lua antibiotic, nu el este tratamentul.Consulta un ginecolog si el iti va oferi un tratament adecvat.Stiu cum te simti si eu sunt la fel k tine.Multa sanatate
0
29-01-2011, ora 15:18
ionelita
Nu este medic/terapeut
ionelita
buna ziua am o durere de ovare pe partea dreapta de 4 luni aceasta se manifesta cu crize dupa contactul sexual{atunci cand am orgasm} acum a inceput si in timpul zilei in special cand am picioarele reci, si ma doare foarte rau spatele Am fost la medicul ginecologsi mi-a dat FLAGYL250, CIPROBAY XR si ketroprofen tot degeaba am fost si la ecograf, acolo mi-a dat injectabil gentamicina, augumentin, no-spa, indometacin supozitoare si midocalm.Si acest tratament a dat gres vreau sa ma ajutati sa-mi spuneti pt ce am fost tratata si de ce nu-mi trece Ce sa fie ca a inceput sa ma doara si mai rau este oare anexita ?spuneti-mi ce sa mai iau ajutati-ma va rog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerile menstruale severe pot fi principalul simptom al endometriozei
  •