Durere ochi

12-05-2006
drakke2010
Nu este medic/terapeut
drakke2010
De aproximativ 1, 5 ani ma doare ochiul stag, port ochelari +0, 5 la ambii ochi, la stangul lentila cilindrica 90*. Medicul m-a consultat de 2 ori pana acum dar s-a rezumat la sa-mi prescrie ochelari, cea ce nu mi-a indepartat durerea. De multe ori il simt globul ocular mai tare decat celalalt, cu ochiul drept fara ochelari vad perfect. Am 31 ani si trebuie sa mentionez ca sunt tarat iau o multime de medicamente, nici glicemia nu e prea buna (60). Ce pot face sa-mi schimb oftalmologul sa-i cer sa-mi masoare tensiunea intraoculara?
1 comentarii
0
24-09-2006, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
si eu am 30 de ani, am strabism si astigmatism, lam ochiul drept am +1, la stangul am +1, 5 sferic si 0, 5 cilindric cu unghi de 120 de grade.
Luna trecuta m-am confruntat cu o durere la ambii ochi de la cusut si de la calculator. am insa o doctorita foarte buna Doamna doctor Drambarean de la policlinica Cetatea Histria, care mi-a prescris niste picaturi si vitamina a forte 10 zile pe luna si deja nu ma mai dor.Am grija sa nu imi mai obosesc ochii.
Ideea era ca doamna doctor Drambarean este foarte buna si face consultatii si cu plata, daca nu reusiti sa obtineti trimitere de la medicul de familie pentru policlinica Cetatea Histria( din Drumul Tabere) Va doresc sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.