Durere necontrolata dupa extractie

08-11-2013
Ursan Cristi
Nu este medic/terapeut
Ursan Cristi
Buna ziua, Ma numesc U.Cristi, am 20 de ani si am o mica(mare problema.Marti mi-am scos o masea, partea stanga sus(2.4 tin minte ca ii spunea asistenta la doctorita)a patra din spate in fata practic langa canin.Am dureri groaznice ale locului, zonei si mai exact ma doare toata jumatatea de maxilar.
Uneori simt ca gingia dintilor din fata si sus si jos imi este imflamata, uneori ma doare locul extractiei iar de cele mai multe ori ma doare practic ultima masea, cea de mine, si atunci pur si simplu nu mai rezist si trebuie sa iau ketonal(de 100).de 2, 3 ori pe zi.Azi am sunat la cabinet pe la 11 si mi s-a spus ca ma suna cum ajunge doctorita, dar cu asta am ramas, nici un semn.
Eu am trecut prin multe extractii si nici una nu a fost la fel, absolut nici o durere, insa a fost un caz aparte.Cand aveam 13 ani mergeam la o doctorita din alt oras, mi-a plombat vreo 7 dinti pe putin, dupa 2 ani am aflat cu stupoare ca eu trebuie sa ma operez la dintii care au fost plombati asta dupa ce am ajuns de 3 ori noaptea la ora 1 la urgebte cu niste dureri inimaginabile.Practic a fost malpraxis datorita faptului ca eu am cautat-o pe doctorita respectiva si ma evita, nu raspundea la telefon si asa mai departe.Ok, m-am dus tot pregatit la un ghirurg, iar in mijlocul operatiei mi s-a spus ca am un chist de 3 cm care mi-a mancat tot osul de la un dinte, si l-a scos..
Vreo 2 saptamani am avut dureri dupa operatie + ca mi s-a si umflat.. la fel ca si acum simt doar o umflatura mica care nu se vede dar o simt + restul durerilor precizate.
Ce as putea sa iau pana marti cand am programare ?!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •