Durere molar cu pivot si coronita

29-07-2014
Liana S
Nu este medic/terapeut
Liana S
Buna ziua,
in urma cu mai bine de o luna mi s-a facut obturatie de canal pt un molar si s-a decis punerea unei coronite ceramice si a unui pivot metalic. Pentru ca acuzam dureri la probe si pentru ca nu eram multumita de inaltimea coronitei, mi s-a facut cimentare provizorie. Dupa aceasta cimentare, timp de 4 zile am avut dureri mari la masticatie, iar acum dupa 14 zile continui sa am dureri la alimente putin mai tari. Am decis sa fac o radiografie pe care i-am aratat-o medicului meu, iar acesta mi-a spus ca totul e in regula. Va rog mult sa va uitati pe radiografie si sa imi spuneti daca intr-adevar nu sunt motive de ingrijorare.
https://imageshack.com/i/pcCBncNHj
Va multumesc frumos!
2 comentarii
0
30-07-2014, ora 11:50
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
Din pacate doar din radiografie nu va pot spune daca totul este ok sau nu referitor la refacerea dintelui dumneavoastra. Intradevar pe radiografie obtruratia de canal este aproximativ bine realizata (trebuia ca linia alba de pe interiorul dintelui sa fie pana la nivelul varfului radacinii. Probleme mai pot aparea si de la adaptarea incorecta a lucrarii.
0
30-07-2014, ora 12:21
Liana S
Nu este medic/terapeut
Liana S
Va multumesc mult pentru raspuns. La obturatie, medicul mi-a spus ca am canalele destul de scurte, probabil din aceasta cauza nu s-a ajuns la apex. O cunostinta, medic specialist in chirurgie orala vazand radiografia, mi-a spus ca radacina este afectata, la fel si membrana sinusului maxilar si ca e posibil sa fac o sinuzita de cauza dentara in viitor si ca imi recomanda implant.
Ma bucur sa aud acum ca lucrurile nu sunt atat de grave.Multumesc inca o data!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: