Durere masea

17-07-2015
viomusicstudio
Nu este medic/terapeut
viomusicstudio
De pe la ora 4 azi noapte am o durere de masea care nu mai trece. Am probleme grave cu dentitia din cauza ca am maladie Lobstein, unele masele retezându-se de jos. Nu ma pot deplasa, merg doar prin casa cu un cadru. Ce este de facut in cazul meu? Este vorba de maseaua de langa canin de sus dreapta care este sparta de sus pana jos pe o parte de multi ani. Dar abia acum a inceput sa doara. Durearea este foarte mare, daca ma apas pe obraz cu degetul trece pentru cateva secunde (am facut si rana pe obraz de cat m-am apasat). A fost tatal meu la 2 farmacii, la una i-au dat paracetamol si la cealalta nrofen express, au zis ca altceva nu dau fara reteta. Chiar nu se poate da ceva mai bun gen Aulin fara reteta?
1 comentarii
0
20-07-2015, ora 18:11
Prof. Dr. Giuseppe Scandale
Stomatologie, Bucuresti
Prof. Dr. Giuseppe Scandale
Buna seara!

Recomand o cura de antibiotic de 5 zile dar nu va rezolva problema decat temporar. O solutie definitiva ar fi extractia deoarece din cate imi spuneti dvs dintele este foarte afectat si mai mult ca sigur prezinta si infectie la radacina. Ne pare rau ca asemenea interventii nu se pot face si la domiciliul pacientului din motive evidente de igiena si sterilizare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: