Durere masea

04-04-2012
Alxandra91
Nu este medic/terapeut
Alxandra91
Buna seara!
In urma cu aproximativ 2 luni m-am prezentat la un medic stomatolog, acuzand o durere insuportabila la o masea cariata. Medicul a constatat ca am ceva gen..'pulpita' si m-a chemat de cateva ori la cabinet(pt a curata caria, pt a curata canalele, pt a omori nervul, pansamente, etc). In urma cu o luna am finalizat lucrarea, mi-a zis ca mi-a pus plomba definitiva. Toate bune si frumoase pana la inceputul acestei saptamani cand am inceput sa am dureri din ce in ce mai mari. Azi a fost cel mai rau. Daca la inceput ma durea doar maseaua, cand o atingeam sau cand mancam, acum ma doare toata partea stanga.
Poate suna aiurea, dar am impresia ca se misca plomba se jos in sus:)). Ma doare cand deschid gura si simt rece, ma simt mai bine daca tin gura inchisa si tin ceva cald pe obraz.
Ce am?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •