Durere la sâni, help

16-12-2014
Ioana Atena
Nu este medic/terapeut
Ioana Atena
Buna seara, am 28 de ani si de cateva saptamâni simt o durere ft puternica la sani, la orce atingere sau mişcare, tin sa Menţionez ca sânul drept este mult mai dureros decât stângul si mult mai mărit.. Pana in momentul de fata nu mi S-a mai întâmplat asa ceva.. Nu stiu ce poate fi dar momentan nu pot sa consult un medic pentru ca nu sunt in tara :( care poate fi cauza acestor dureri ???
3 comentarii
0
29-12-2014, ora 17:52
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Trebuie mers laun medic ginecolog pentru consult senologic.Medicul respectiv poate sugera efectuare unei ecografii de san, mamografie, analize sange.
Simptomele respective pot sa apara atat in afectiuni benigne dar si maligne.De aceea trebuie facut consultul si administrat tratamentul corespunzator.
0
08-01-2015, ora 10:52
Alexandrakneissl
Nu este medic/terapeut
Alexandrakneissl
Buna..ma numesc Alexandra, am 26 de ani...de aproximativ doi ani am dureri pe partea stanga (brat, sub brat ai san)...durerile erau doar periodic...am dat vina pe reumatism, apoi pe dureei musculare dar acum de vreo trei luni durerile sunt din ce in ce mai dese si mai mari...momentan nu sunt in tara...am foat aici la doctor.aveam un ganglion la sanu stang(mai spre interiorul bratului)care il am de vreo 7-8 ani...am fost in romania la ginecolog cand l-am depistat si a zis ca e ok...nu e nimik grav...acum a inceput sa ma doara si cand am fost doctor mi-a mai gasit unul chiar aub brat...durerea nu este intr-un singur loc..se muta de la mana la umar..de la umar la sub brat si apoi la san...o parte a sanului apoi in alta parte...cateodata nu pot sa pun mana cat d rau ma doare...mai am un ganglion la gat care la fel il am de foarte multi ani...apare ai dispare ai are aceeasi marime(din cate imi dau eu seama).doctorul de aici m-a trimis acuma la analize de sange si la o clinica privata pentru un control la san.precizez ca am trei semne (alunite)foarte mari in jurul sanului(daca are vreo legatura)si am si probleme cu dantura(in caz de infecyii)..pute-ti sa imi ziceti va rog daca are cum sa fie ceva grav sau nu ca nu mai am liniste deloc.va multumesc
0
16-01-2015, ora 00:46
Ioana Atena
Nu este medic/terapeut
Ioana Atena
Buna, am vazut mesajul tau si mi-a rămas in minte cand ai spus " ganglion la gât" ai grija sa nu fie toxoplasmoza, eu am avut cand am fost mica, se manifesta prin inflamarea ganglioni la gât sau încheieturi si trebuie urmat un tratament... Eu doar la gât aveam ganglionii inflamaţi dar imi amintesc ca erau alte persoane atunci in spital cu ganglionii inflamaţi la încheieturi, ( gât, subraţ, încheieturile de la picioare )... Iar Toxoplasmoza este un virus ce il purtam de la animale in special pisici... Sănătate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • De ce mă dor sânii?
  • Înțelegerea afecțiunilor legate de sâni - cele mai frecvente situații și semnele de alarmă
  •