Durere la sold si la picior

24-06-2013
constantin 2
Nu este medic/terapeut
constantin 2
Buna ziua,

Am 55 ani si sunt de profesie inginer. In urma cu 6 luni am inceput sa am dureri la soldul stang si la piciorul stang. Am facut o radiografie in urma careia s-a stabilit ca am inceput de coxartroza la soldul drept. ( nu la stangul ) Am facut tratament timp de 7 zile in statiunea Pucioasa cu bai de sulf si alte 7 tratamente electrice. Am luat mai multe tipuri de pastile inflamatorii, fara rezultat. Am dureri in continuare in timpul zilei si mai mari seara.
2 comentarii
0
25-06-2013, ora 15:41
Ale6
Nu este medic/terapeut
Ale6
Ciudat sa te doara soldul stang si sa fie ceva in neregula cu cel drept.O radiografie la coloana ai facut? Pentru durere iti recomand quarelin, ketonal forte si ca unguent Finalgon(nu se da foarte mult deoarece produce senzatia de arsura si iritatie a pielii).Unguentul este foarte bun daca este utilizat cateva zile, seara de preferinta, insa este indicat sa continui cu investigatile.Multa sanatate!
0
26-10-2021, ora 21:33
Daniel69
Nu este medic/terapeut
Daniel69
Buna seara!
Am o problema la piciorul drept mai exact nu pot merge normal nu il pot ridica sus.. am aceasta problema de aproape 5 luni nu stiu ce sa ii fac am fost si am facut ecografie la genunchi nu am nimic apoi am facut si la zonele moi ale genunghiului nici acolo nu sa gasit nimic.. poate fi din sold? Precizez ca nu am dureri numai in simt obosit si imi ai amortesc degetele..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: