Durere la penetrare!

18-03-2013
JustAdda
Nu este medic/terapeut
JustAdda
Buna ziua, am 18 ani, mi-am inceput viata sexuala in urma cu 7 luni si de 1 luna in timpul actului sexual simt durere in partea dreapta si pe mijlocul burtii. Problema este ca simt durerea doar la inceputul actului sexual iar in timp ce ma excit mai tare durerea parca dispare. Iar de o perioada si sanii ma dor si sunt mai tari. Va rog sa imi spuneti ce sa fac, mama e plecata in italia si nu as dorii sa o ingreunez. Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
18-03-2013, ora 21:44
corina@@@
Nu este medic/terapeut
corina@@@
buna.am si eu o problema si asi zice ca e asa mai delicata(poate doar pentru mine)..mancarimea pielii, , , , nu am nimic pe corp, dar mincarimea este groaznica, , oare care poate fi cauza?poate fi oare din cauza racelii singelui?, , si ce se poate de facut pentru a solutiona aceasta problema?, , , va rog mult sa ma ajutati fiindca numai suport.astept raspunsurile voastre!!merci anticipat!
0
01-06-2013, ora 14:08
Amalia0112
Nu este medic/terapeut
Amalia0112
JustAdda, nu cred ca ar fi nimic grav asta mi se intampla si mie incearca sa prelungiti preludiul pentru ca durerea de la inceputul actului sexual sa nu mai apara, iar excitarea sa fie mai mare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •