Durere la nivelul talpilor (dupa ce am stat ud la picioare).

15-12-2014
Squid
Nu este medic/terapeut
Squid
Buna ziua,

In urma cu circa doua saptatmani m-am udat la picioare si datorita imprejurarilor nu m-am putut usca si scimba, astfel incit am fost nevoit sa stau la birou, ud la picioare. Fiind la birou, picioarele au fost calde. Problema a aparut a doua zi de dimineta cind ambele picioare erau umflate iar la nivelul talpilor durerea era de nesuportat, ca si cum am fost batut la talpi cu parul.
Durerea sa diminuat dar dimineata inca este destul de greu sa pasesc, dupa o prioada de mers durerea dispare, ramine o stare de discomfort la nivelul talpilor, ca si cum am o incaltaminte forte strimta.
Va rog ajutatima cu un sfat in legatura cu aceasta problema, la medic voi ajunge astazi si stiu ca am stat cam mult dar asta este situatia (jobul nu intelege sanatatea si sa raman fara servici chiar nu ajuta deloc)
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
15-12-2014, ora 18:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Edemul descris poate avea sute de origini diferite.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai amanuntele importante: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, vaaculare, reumatologic-inflamatorii, metabolice, cardiace, hepatice, renale etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
15-12-2014, ora 19:49
Squid
Nu este medic/terapeut
Squid
Barbat, 44 ani, 1.82m 80Kg. O buna perioada de timp am lucrat pe teren (Telecomunicatii) un job fara prea mult stres, efort foarte mare ori durata prelungita, acum am un job de birou dar nu stau lipit de scaun. Cel putin pana acum nu am fost la medic decit in copilarie pentru asa zisele "boli ale copilariei" - pojar, etc, la virsta de 18 ani am avut degetu mare de la mina dreapta rupt linga incheietura iar in 1991 in armata am avut alergodermie stare persistenta, in rest.. nu prea m-am intilnit cu medicul ca sa zic asa decit la analizele anuale care le faceam datorita job-ului. Deocamdata in afara de problema semnalata nu sesizez altceva insa sunt foarte constient ca a venit timpul "sa ma caut" la rinichi, ficat, plamani, inima, etc. Nu sint chiar asa nou cum vreau sa cred.
0
16-12-2014, ora 09:16
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Cu mare probabilitate este vorba despre o degeratura.
Cel mai aproape de aceasta patologie este specialistul in chirurgie plastica/reparatorie (degeratura este similara arsurii).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: