Durere la miscarea maxilarului - 1 luna dupa extraxtie molar cu infectie

28-09-2011
Ana Hajdau
Nu este medic/terapeut
Ana Hajdau
Buna ziua,

In data de 2 septembrie 2011 am fost la stomatolog din cauza unei infectii la radacina molarului (maseaua 6 in partea stanga). Mi-a facut extractia si a curatat canalul, specific ca maseaua era fara nerv si practic toata plombuita. Simptomele mele era o durere la maxilar ce urca spre ureche numai cand miscam maxilarul si era o durere suportabila, dar ciudata pentru ca simteam si o presiune in maxilar.

Dupa 3 saptamani am inceput sa am aceleasi simptome ca inainte sa-mi faca extragerea si am mers la un stomatolog, mi-am facut si radiografie..nu mi-a gasit absolut nimic si nici nu am imflamatii sau sangerari, rana se vindeca foarte bine. Mi-a facut si o injectie cu ozon pentru distrugerea posibilelor infectii.

Acum am aceeasi durere cand misc maxilarul, un pic localizata mai mult la maseaua 7 de langa molarul extras..dar la fel urca spre ureche si am si presiunea bine cunoscuta in maxilar.

As vrea sa stiu daca e normal dupa o luna de zile dupa interventie sa ma doara asa si daca mai trebuie sa stept pana sa fac alte investigatii. Am baut 4 zile Nimesulina pentru antiimflamatie.. dar durerea a ramas.

ce alte investigatii as mai putea face? Ar putea sa fie o probleme mai grava la maxilar ureche? trebuie sa imi fac o altfel de radiografie?

Multumesc frumos pentru ajutor
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul