Durere la incheieturi

13-11-2009
dc2009
Nu este medic/terapeut
dc2009
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ma dor genunchii chiar si coatele uneori; genunchii ma dor mai ales dimineata la coborarea scarilor sau daca intind picioarele, daca ma ridic de pe scaun, in majoritatea momentelor in care trebuie sa-mi indrept picioarele. Mentionez ca am 29 ani, 1, 65 si 60 kg si sunt fumatoare.
Va multumesc mult!
2 comentarii
0
13-11-2009, ora 10:23
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
sunt foarte multe afecţiuni sau sensibilităţi care pot da astfel de dureri. şi trebuie mai multe detalii- de gen ce activitate fizică practicaţi, în ce constă munca dvs, dacă petreceţi mult timp pe scaun, cât de comod/incomod vi se pare acesta, dacă aţi avut vreo infecţie în ultima perioadă (an)- fie respiratorie, urinară, genitală, dacă aţi fost gravidă de curând. ca doctor probabil ar trebui să vedeţi un reumatolog- ei vă pot îndruma ce analize trebuie să faceţi. de câtă vreme durează aceste simptome?
0
13-11-2009, ora 10:39
dc2009
Nu este medic/terapeut
dc2009
multumesc pentru raspuns;am munca de birou si viata sedentara, nu stiu sa fii avut nici o infectie, nu am copii si nu sunt insarcinata...durerile sunt vechi apar si dipar in anumite perioade ale anului, de exemplu vara nu ma dor niciodata.probabil reumatotlogul e cea mai buna solutie, nu stiam nici de unde ar trebui sa incep. in ultimul timp ma dor tot mai tare, nu pot sa fac genoflexiuni, probabil ar trebui sa fac si miscare.va multumesc oricum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.